bagażnik rowerowy

Blink blink! Uwielbiamy wszystko, co się świeci i pięknie uzupełnia codzienne i wieczorowe stylizacje. Rozmawiamy o biżuterii, błyskotkach i nie tylko.
Awatar użytkownika
modnisia25

bagażnik rowerowy

Post autor: modnisia25 »

Zastanawiam sie nad zakupem bagażnika rowerowego. Tylko nie bardzo mogę się zdecydować na jakiś jeden konkretny model. Z tego co czytałem tutaj https://portal.bikeworld.pl/artykul/tes ... space_xt_3 to ten bagażnik bardzo fajnie sie zaposwiada i cenowo też nie jest najgorzej. Z jakich bagażników wy korzystacie.
Awatar użytkownika
LalkaPrusa

Re: bagażnik rowerowy

Post autor: LalkaPrusa »

Ja bagażnik rowerowy już mam i mówię Ci od razu, mega niezawodna i bardzo przydatna rzecz. Z mojej strony polecam też konserwacje roweru. Ja w ogóle też muszę jeszcze kupić sobie opony do roweru, chcę kupić takie przełajowe schwalbe one
Awatar użytkownika
Zuzzanna

Post autor: Zuzzanna »

Owszem, warto mieć bagażnik, bo jednak zawsze można coś, czy kogoś przewieźć . Ja to właściwie zaczęłam dopiero myśleć nad tym, żeby Rowery i akcesoria - Ceneo.pl kupić, bo ani ja, ani córka nie mamy, a mogłybyśmy w ten sposób jednocześnie więcej się ruszać i miło wspólnie spędzać czas.
Awatar użytkownika
gemma

Post autor: gemma »

Ja też mam i zawsze sobie chwalę bagażniki rowerowe Kraków. Kupiłam je od zaufanego sprzedawcy i służą mi już długie lata :)
ODPOWIEDZ