Jaki wózek?
Blink blink! Uwielbiamy wszystko, co się świeci i pięknie uzupełnia codzienne i wieczorowe stylizacje. Rozmawiamy o biżuterii, błyskotkach i nie tylko.
- Antoni21
Jaki wózek?
Najważniejsze to być świadomym tego, jaki wózek będzie Wam odpowiadał. Bez sensu wkładać pieniądze w coś, co będzie Was satysfakcjonowało. Właśnie dlatego powinniście zajrzeć do https://umalucha.pl/ i samemu przekonać się, co może sprawdzić się u Was najlepiej.
- lenka85
Re: Jaki wózek?
wózek musi być wygodny dla dziecka jak i dla ciebie w użytkowaniu, ja ze swojej strony mogę polecić anex m type , koła duże i zwrotne, stelaż stabilny, gondola duża i wygodna dla dziecka, rączka z eco skóry, bardzo łatwy w obsłudze, lekko się prowadzi,koszyk wystarczający na małe np zakupy, noi wygląda zjawiskowo
- iza
Tak, bezpieczeństwo i wygoda dziecka są najważniejsze ale x-lander i dla mnie jest wygodny bo łatwo podbija pod krawężniki i łatwo się go składa i rozkłada, nie muszę kombinować bo mogę to zrobić nawet jedną ręką
- mata
Nie znajdziesz lepszej spacerówki od tej https://www.youtube.com/watch?v=AAbHiSvRNfA , mamy ją od niedawna i jest do kupienia tylko online. Wózek łatwo się składa i waży tylko 6 kg. ma bardzo dużą budkę, dodatkowo rozsuwaną, idealnie się prowadzi i skręca, a do tego ma amortyzowane wszystkie koła , w zestawie masz torbę i moskitierę
Post autor: Aśka »
Anex m/type, my jeździmy nim już kilka miesięcy i super się sprawdza. Koła zwrotne, dobra amortyzacja. Wygodnie i lekko się prowadzi a przy tym jest solidny.
Post autor: Jadźka »
Tez zdecydowałam się na anex ale l/type. Wózek jest łatwy w obsłudze, po złożeniu nie zajmuje wiele miejsca. Lekki, wygodny i poręczny więc sama daję sobie świetnie rade z jego obsługą.Aśka pisze: ↑27 paź 2020, 16:32 Anex m/type, my jeździmy nim już kilka miesięcy i super się sprawdza. Koła zwrotne, dobra amortyzacja. Wygodnie i lekko się prowadzi a przy tym jest solidny.
Post autor: Andżela »
Też mam model l/type z anexa i jest świetny;) Na pewno ogromnym plusem jest składana kołyska, dzięki temu wózek nie zajmuje wiele miejsca i jest łatwy w transporcie:) Fajny jest też duży kaptur, który dobrze chroni maluszka. Stelaż jest solidny i wytrzymały. Wózek bardzo wygodnie i lekko się prowadzi;)
- lucia
Zdecydowanie x-lander. Nie znam lepszego wózka od tego - dobrze wykonany, świetnie wygląda, a jakby tego było mało - ma masę bajerów. To dla mnie niemałe zaskoczenie, że tak elegancki wózek nadaje się nawet na terenowe wyprawy i właśnie dlatego się na niego zdecydowałam.
Post autor: Kasia52 »
Mi bardzo podoba się Cavoe Osis. To naprawdę leciutki wózek, który ma na tyle duży udźwig i tak wiele miejsca, że na spokojnie sprawdzi się do końca wózkowania.