Jaki wózek?

Blink blink! Uwielbiamy wszystko, co się świeci i pięknie uzupełnia codzienne i wieczorowe stylizacje. Rozmawiamy o biżuterii, błyskotkach i nie tylko.
Awatar użytkownika
Antoni21

Jaki wózek?

Post autor: Antoni21 »

Najważniejsze to być świadomym tego, jaki wózek będzie Wam odpowiadał. Bez sensu wkładać pieniądze w coś, co będzie Was satysfakcjonowało. Właśnie dlatego powinniście zajrzeć do https://umalucha.pl/ i samemu przekonać się, co może sprawdzić się u Was najlepiej.
Awatar użytkownika
AnitaT

Re: Jaki wózek?

Post autor: AnitaT »

Ja mam anex m/type i jestem z niego bardzo zadowolona. Wygodny, solidny i bezpieczny a przy tym łatwy i szybki w obsłudze:)
Awatar użytkownika
Majkaaa

Post autor: Majkaaa »

U mnie anex ale e/type i sobie go chwalę! Łatwo w nim utrzymać czystość, a poza tym jest poręczny, zwrotny i wygodny.
Awatar użytkownika
Martyna28

Post autor: Martyna28 »

U mnie z kolei anex m/type.Łatwy w użytkowaniu, zwrotny, zgrabny i poręczny. Wszędzie bez problemu się z nim dostanę;)
Awatar użytkownika
lenka85

Post autor: lenka85 »

wózek musi być wygodny dla dziecka jak i dla ciebie w użytkowaniu, ja ze swojej strony mogę polecić anex m type , koła duże i zwrotne, stelaż stabilny, gondola duża i wygodna dla dziecka, rączka z eco skóry, bardzo łatwy w obsłudze, lekko się prowadzi,koszyk wystarczający na małe np zakupy, noi wygląda zjawiskowo
Awatar użytkownika
iza

Post autor: iza »

Tak, bezpieczeństwo i wygoda dziecka są najważniejsze ale x-lander i dla mnie jest wygodny bo łatwo podbija pod krawężniki i łatwo się go składa i rozkłada, nie muszę kombinować bo mogę to zrobić nawet jedną ręką
Awatar użytkownika
Amela22

Post autor: Amela22 »

U nas tez anex z tym, że l/type i jestem z niego zadowolona. Łatwy w obsłudze, szybko się składa i nie zajmuje wiele miejsca a przy tym jest solidny i wygodny.
Awatar użytkownika
polalajla

Post autor: polalajla »

Zakupiłam l/type i jestem bardzo zadowolona . Super się prowadzi a do tego ma ładny design
Awatar użytkownika
Olkka

Post autor: Olkka »

To prawda, u nad też l/type z anexa i nie mam żadnych zastrzeżeń. Wózek na każdy teren i każdą pogodę:)
Awatar użytkownika
mata

Post autor: mata »

Nie znajdziesz lepszej spacerówki od tej https://www.youtube.com/watch?v=AAbHiSvRNfA , mamy ją od niedawna i jest do kupienia tylko online. Wózek łatwo się składa i waży tylko 6 kg. ma bardzo dużą budkę, dodatkowo rozsuwaną, idealnie się prowadzi i skręca, a do tego ma amortyzowane wszystkie koła , w zestawie masz torbę i moskitierę
Aśka

Post autor: Aśka »

Anex m/type, my jeździmy nim już kilka miesięcy i super się sprawdza. Koła zwrotne, dobra amortyzacja. Wygodnie i lekko się prowadzi a przy tym jest solidny.
Jadźka

Post autor: Jadźka »

Aśka pisze: ↑27 paź 2020, 16:32 Anex m/type, my jeździmy nim już kilka miesięcy i super się sprawdza. Koła zwrotne, dobra amortyzacja. Wygodnie i lekko się prowadzi a przy tym jest solidny.
Tez zdecydowałam się na anex ale l/type. Wózek jest łatwy w obsłudze, po złożeniu nie zajmuje wiele miejsca. Lekki, wygodny i poręczny więc sama daję sobie świetnie rade z jego obsługą.
Andżela

Post autor: Andżela »

Też mam model l/type z anexa i jest świetny;) Na pewno ogromnym plusem jest składana kołyska, dzięki temu wózek nie zajmuje wiele miejsca i jest łatwy w transporcie:) Fajny jest też duży kaptur, który dobrze chroni maluszka. Stelaż jest solidny i wytrzymały. Wózek bardzo wygodnie i lekko się prowadzi;)
Awatar użytkownika
lucia

Post autor: lucia »

Zdecydowanie x-lander. Nie znam lepszego wózka od tego - dobrze wykonany, świetnie wygląda, a jakby tego było mało - ma masę bajerów. To dla mnie niemałe zaskoczenie, że tak elegancki wózek nadaje się nawet na terenowe wyprawy i właśnie dlatego się na niego zdecydowałam.
Kasia52

Post autor: Kasia52 »

Mi bardzo podoba się Cavoe Osis. To naprawdę leciutki wózek, który ma na tyle duży udźwig i tak wiele miejsca, że na spokojnie sprawdzi się do końca wózkowania.
ODPOWIEDZ