perla-bizuteria.pl opinie

Blink blink! Uwielbiamy wszystko, co się świeci i pięknie uzupełnia codzienne i wieczorowe stylizacje. Rozmawiamy o biżuterii, błyskotkach i nie tylko.
Awatar użytkownika
Kasieńka30

perla-bizuteria.pl opinie

Post autor: Kasieńka30 »

Dziewczyny, szukam nieoczywistej, ładnej biżuterii sztucznej do sklepu, jako dodatek do podstawowego asortymentu. Znalazłam ofertę hurtowni Perła Biżuteria, mają fajny wybór i dobre ceny. Polecacie?
Awatar użytkownika
Adriana1977

Re: perla-bizuteria.pl opinie

Post autor: Adriana1977 »

Perła Biżuteria ma naprawdę piękną biżuterię i dodatki. Zamawiam u nich co jakiś czas i bardzo polecam.
Awatar użytkownika
Hubert_92

Post autor: Hubert_92 »

Słyszałam o stronie perla-bizuteria.pl od koleżanki, która robi u nich zakupy i bardzo sobie chwali,więc może warto skorzystać ;)
Awatar użytkownika
kinga-83

Post autor: kinga-83 »

Ja trafiłam na sklep perla-bizuteria.pl, kiedy szukałam modnych teraz spinek do włosów z perełkami. Bardzo fajna jakość, no i niskie ceny.
Awatar użytkownika
Bibiana1982

Post autor: Bibiana1982 »

Ceny są megaatrakcyjne, można się obkupić :) Robiłam spore zamówienie w perla-bizuteria.pl parę miesięcy temu, a teraz chyba zrobię kolejne zakupy :)
Awatar użytkownika
Marzena-89

Post autor: Marzena-89 »

Perła to bardzo fajny sklep z biżuterią. Piękne kolczyki, naszyjniki i zawieszki. Bardzo, bardzo polecam.
Awatar użytkownika
Martyna1992

Post autor: Martyna1992 »

Jeśli szukacie eleganckiej sztucznej biżuterii, to perla-bizuteria.pl ma najlepszy wybór w sieci. No i te ceny. to samo w sieciówkach kupicie kilka razy drożej.
Awatar użytkownika
przemysław1970

Post autor: przemysław1970 »

A jakie mają piękne broszki, widziałyście? Cudeńka! Mam z perla-bizuteria.pl parę naszyjników i trochę kolczyków, ale skusze się chyba na te broszki, bo są prześliczne.
Awatar użytkownika
Kwietosława-84

Post autor: Kwietosława-84 »

Bardzo dobre, korzystne ceny, a produkty dobrej jakości. Polecam perla-bizuteria.pl.
Awatar użytkownika
Zaneta

Post autor: Zaneta »

Jeśli zależy Ci na zakupie w hurcie, to jak najbardziej opłaca się złożyć zamówienie w perla-bizuteria.pl. Świetne ceny, fenomenalna jakość.
Awatar użytkownika
Agata61

Post autor: Agata61 »

Jeśli chodzi o opinie o perla-bizuteria.pl to ja jestem zachwycona ich biżuterią, to produkty wysokiej jakości, duży wybór kolorystyki, do tego naszyjniki i kolczyki są w bardzo dobrych cenach.
Awatar użytkownika
Roma

Post autor: Roma »

Kupiłam w tym sklepie kolczyki z drobnymi dżetami, a teraz bardzo mi się podobają kolczyki tego typu:

Obrazek
Awatar użytkownika
Walerian1976

Post autor: Walerian1976 »

Mogę polecić ten sklep ze względu na obsługę i szybką wysyłkę oraz ładne zapakowanie produktów. Kupuję w https://perla-bizuteria.pl/ prezenty dla żony i mamy, jestem zadowolony.
Awatar użytkownika
Kunegunda-73

Post autor: Kunegunda-73 »

podoba mi się perłowa biżuteria z tego sklepu, moja koleżanka zamówiła sobie perły na imprezę w stylu lat 20-tych, zawsze o takich marzyłam - naszyjniki świetnie się prezentują.
Awatar użytkownika
Lila1966

Post autor: Lila1966 »

Chciałam mieć takie złote kolczyki z diamencikami, ale mnie nie stać, więc kupiłam zamiennik, który jest rewelacyjny - błyszczy się niesamowicie i daje podobny efekt co diamenciki! PolecamObrazek
Awatar użytkownika
Jerzy

Post autor: Jerzy »

Perła Biżuteria to bardzo dobry producent biżuterii sztucznej, robią super kolekcje, ponadczasowe, z materiałów dobrej jakości.
Awatar użytkownika
Keiria-82

Post autor: Keiria-82 »

Zakupiłam w sklepie perla-bizuteria.pl wyjątkową broszkę ręcznie robioną, która niesamowicie się prezentuje, jestem nią zachwycona!
Obrazek
Awatar użytkownika
gwido89

Post autor: gwido89 »

Dobry sklep, wysyłka na drugi dzień, bezproblemowe wymiany, można sobie sprawdzić i dopasować produkt do siebie. Polecam.
Awatar użytkownika
samantra_93

Post autor: samantra_93 »

Już trzy razy zamówiłam biżuterię ze sklepu Perla Bizuteria i nie mogę napisać nic złego o tym producencie. Nie mam żadnych problemów z biżuterią, jest delikatna, błyszcząca, bardzo kobieca, polecam sklep perla-bizuteria.pl wszystkim kobietom.
Awatar użytkownika
Gaja76

Post autor: Gaja76 »

To jeden z nielicznych sklepów online, w którym można kupić biżuterię ręcznie robioną ze ślicznych kryształków - ceny bardzo dobre, jakość produktów również.
Awatar użytkownika
eryka-81

Post autor: eryka-81 »

Otrzymany towar jest zgodny z zamówieniem i bardzo krótki czas oczekiwania na produkty. Biżuteria wysokiej jakości i bardzo estetycznie wykonana. Polecam
Awatar użytkownika
rudolf-89

Post autor: rudolf-89 »

Kupiłem tam dodatki do kreacji mojej dziewczyny na wesele. Ceny przystępne i nie zrujnowały mojej kieszeni ;)

step 7 basic cena
Awatar użytkownika
Dagmara

Post autor: Dagmara »

Mają duży wybór produktów - klipsy, kolczyki, naszyjniki. To wszystko bardzo starannie wykonane. Czasami kupuję dla siebie kilka błyskotek i jestem bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
Gaja76

Post autor: Gaja76 »

Na stronę trafiłam przez przypadek, ale od tamtej pory jestem ich stałą klientką. Zaczęło się od pierścionków, ale po każdych odwiedzinach ich strony znajduję coś dla siebie :)
Awatar użytkownika
Gloria_65

Post autor: Gloria_65 »

Musze przyznać że ich pierścionki są naprawdę wyjątkowe. Mają charakterystyczny wzór, który przypadł mi do gustu.
Awatar użytkownika
Gryzelda73

Post autor: Gryzelda73 »

Oprócz samych produktów, bardzo cenię sobie kontakt ze sprzedawcą i doradztwo. Jest to na bardzo wysokim poziomie i każda rozmowa odbywa się w miły i kulturalny sposób. Polecam
Awatar użytkownika
izydor-64

Post autor: izydor-64 »

Na stronie znalazłem przepiękną broszkę dla mojej mamy. Mam jak każda kobieta, bardzo lubi takie błyskotki i doskonale podkreślają jej urodę :)
Awatar użytkownika
emilia_94

Post autor: emilia_94 »

Myślę, że Perła-biżuteria to sklep dla każdej kobiety, ale i dla mężczyzn, którzy poszukują ozdób dla swoich mam, żon i koleżanek. Myślę, że bardzo ułatwia im to sprawę ;)
Awatar użytkownika
gracjana

Post autor: gracjana »

Piękne ozdoby do włosów oraz biżuteria! Stronę pierwszy raz odwiedziłam z koleżanką i jestem jej bardzo wdzięczna za wprowadzenie w świat Perla-bizuteria :)
Awatar użytkownika
felicyta-85

Post autor: felicyta-85 »

Każde zakupy w Perla-bizuteria to czysta przyjemność :) Polecam wszystkim serdecznie!
biżurka

Post autor: biżurka »

Witam,zalezy mi na tym,aby zainwestowac w prezent dla siebie. Zaczynam nowy okres w zyciu,wiec wazne jest dla mnie to,aby rozpocząć nowy rozdział. https://www.karkosik.pl/blog/poradniki/ ... em-zodiaku Co sądzicie ? Prosze o wasze opinie.
Awatar użytkownika
jadwiga-92

Post autor: jadwiga-92 »

Perła-biżuteria to prawdziwa kopalnia dodatków. Modne, wysokiej jakości, trwałe – oto, jakie są propozycje z tej hurtowni.
Awatar użytkownika
siemowit-72

Post autor: siemowit-72 »

Z asortymentu sklepu Perła-Biżuteria korzystam od dawna. Za każdym razem zaskakują mnie nowym asortymentem.
Awatar użytkownika
Lucjana

Post autor: Lucjana »

Znalazłam tam mnóstwo prezentów dla siebie i bliskich! Perła Biżuteria to sklep, który trzeba znać 😊
Awatar użytkownika
Leonard

Post autor: Leonard »

Kolory, wzory, modele – tego wszystkiego na pewno nie brakuje w Perła-Biżuteria. A do tego jeszcze przystępne ceny. Polecam!
Awatar użytkownika
Hugon-66

Post autor: Hugon-66 »

Perła-bizuteria.pl to sklep, do którego często wracam. Przed świętami warto ponownie do niego zajrzeć, na pewno znajdę coś dla siebie.
Awatar użytkownika
Świętosława-61

Post autor: Świętosława-61 »

Świetne promocje to tylko jeden z powodów, dla których warto znać sklep perła-biżuteria.pl. Uwielbiamy to miejsce wraz z mamą i siostrami!
Awatar użytkownika
wirgiliusz1981

Post autor: wirgiliusz1981 »

Śliczny naszyjnik, który dostałam od męża, pochodził właśnie ze sklepu Perła Biżuteria. Noszę go codziennie z dumą, bo pasuje do wielu stylizacji.
Awatar użytkownika
henryka-90

Post autor: henryka-90 »

Eleganckie, nowoczesne, trwałe – oto, jakie są dodatki ze sklepu Perła-Biżuteria.pl. To prawdziwy must have w szkatułce każdej współczesnej kobiety! 😊
Awatar użytkownika
ewa1964

Post autor: ewa1964 »

Uwielbiam ich akcesoria! Są świetnym uzupełnieniem wielu różnych stylizacji.
Awatar użytkownika
Weronika1971

Post autor: Weronika1971 »

Następnym razem na pewno kupię na perła-biżuteria.pl broszkę, bo po prostu oszalałam na ich punkcie! Dotychczas mam kilka par kolczyków i wszystkie noszą się świetnie. 😊
Meliśka

Post autor: Meliśka »

Kupiłam w sklepie Perla Biżuteria piękny komplet ślubny. Nie tylko ja byłam zachwycona, ale też wiele osób pytało skąd mam taką piękną biżuterię, więc naprawdę zrobiła wrażenie. Świetna cena za tak dobrą jakość.
miśka90

Post autor: miśka90 »

Witam,co sądzicie o zakupie zlotych lancuszkow na prezent? Chętnie poznam wasze opinie,poniewaz zalezy mi na tym,aby zrobic wyjatkowy prezent na swieta swojej mamie https://www.karkosik.pl/25-zlote-lancuszki Co myslicie o zamawianiu bizuterii?
Małgośka

Post autor: Małgośka »

Jako kobieta uważam, że biżuteria jest jednym z najlepszych pomysłów na prezent, sama uwielbiam dostawać. Mam kilka zestawów z Perła Biżuteria i uważam, że są przepiękne. Zdecydowanie polecam jako prezent, nie tylko na święta.
Nośle

Post autor: Nośle »

Chciałam, żeby moja biżuteria ślubna była jednocześnie efektowna i piękna, ale przyznaję, że nie chciałam wydawać na nią majątku. Piękną znalazłam w sklepie Perla Biżuteria i przyznaję, że od tamtego czasu miałam okazję kupować u nich jeszcze kilka razy, rewelacyjna jakość.
Draże

Post autor: Draże »

Lubię kupować biżuterię, ale nie przepadam za najbardziej popularnymi sieciówkami. Perla Biżuteria ma wspaniały wybór przeróżnej biżuterii. Ostatnio zakupiłam kolczyki, są cudowne i naprawdę fajnej jakości.
wyobraźnia

Post autor: wyobraźnia »

Jeśli komuś marzy się biżuteria z perłą to naprawdę warto zajrzeć do Perla-bizuteria.pl Można u nich kupić piękne kolczyki, bransoletki czy pierścionki w bardzo dobrej cenie. Ja chodzę właściwie codziennie, biżuteria pięknie wygląda.
wła

Post autor: wła »

Piękna biżuteria, dobrej jakości, trwała. Cieszę się, że trafiłam do tego sklepu bo wiem, że w dobrej cenie można kupić biżuterię, która naprawdę posłuży przez długi czas. Ciekawe wzory.
Nalaś

Post autor: Nalaś »

Kupiłam w Perła Biżuteria zestaw, który miał być prezentem dla mamy, ale kiedy odpakowałam... zakochałam się i zostawiłam dla siebie :D Oczywiście od razu zamówiłam dla mamy drugi komplet. Pięknie wykonane!
Tobiś

Post autor: Tobiś »

Jeśli szukacie inspiracji do prezentu pod choinkę to polecam Parla Biżuteria. Biżuteria pod choinkę to zawsze dobry pomysł. A tu znajdziecie naprawdę ładne zestawy. Na pewno znajdziecie coś dla siebie i swoich bliskich :)
dżasmina

Post autor: dżasmina »

Zgadzam się, jeśli szukacie prezentu na gwiazdkę dla najbliższych, warto zajrzeć do sklepu Perła Biżuteria. W końcu biżuteria jest prezentem, który jest ponadczasowy, elegancki. Nie znam kobiety, która nie byłaby zadowolona z takiego prezentu. U nich można kupić piękną biżuterię, w bardzo dobrej cenie.
śliwa

Post autor: śliwa »

Z Perła-biżuteria miałam nie tylko przepiękną biżuterię na wesele (sporo osób pytało, gdzie kupiona, więc to już chyba wystarczająca rekomendacja) ale też spinki z perłami, fryzura też była genialna :)
źrenica

Post autor: źrenica »

Mnie w ogóle taka biżuteria nie odpowiada. Ja najbardziej preferuję tą ze stali chirurgicznej. Ona mnie nie uczula a to dla mnie najważniejsze. Szeroki jej wybór znalazłam na https://www.vezzi.pl/pl/bizuteria-ze-st ... rurgicznej / Co prawda link dotyczy bransoletek, jednak na stronie asortyment mają naprawdę ogromny. Warto zerknąć, bo teraz mają mega promocje.
Ruleńka

Post autor: Ruleńka »

Akurat jeżeli o mnie chodzi i jednocześnie szukacie ciekawych propozycji w zakresie nowoczesnej biżuterii to w mojej opinii zdecydowanie warto tutaj wymienić ofertę przygotowaną przez Mokobelle https://mokobelle.com/pl/bizuteria/nasz ... ki-dlugie/ u których świetnych propozycji zdecydowanie nie brakuje w naprawdę niezłych cenach, jak na przykład naszyjniki długie których jestem fanką. Nawet ostatnio sprawiłam sobie coś nowego, czyli "Łańcuszek z rozetką z literką" do każdego stroju pasuje świetnie!
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Post autor: kasiakowa06 »

Kasieńka30 pisze: ↑02 lip 2020, 20:06 Dziewczyny, szukam nieoczywistej, ładnej biżuterii sztucznej do sklepu, jako dodatek do podstawowego asortymentu. Znalazłam ofertę hurtowni perla-bizuteria.pl/ Perła Biżuteria , mają fajny wybór i dobre ceny. Polecacie?

I mają dobre zdjęcia produktów ;) Jeśli potrzebujecie fotografa, który robi takie kadry to polecam https://epli.pl/bizuteria-jubilerska/

Obrazek
ODPOWIEDZ