Pielegnacja włosów

Blink blink! Uwielbiamy wszystko, co się świeci i pięknie uzupełnia codzienne i wieczorowe stylizacje. Rozmawiamy o biżuterii, błyskotkach i nie tylko.
Awatar użytkownika
Dolina

Pielegnacja włosów

Post autor: Dolina »

Jeśli chodzi o pielęgnację włosów to polecam kosmetyki naturalne. Takie produkty nie zawierają żadnych sztucznych dodatków przez co naprawdę dobrze działają na włosy. Duży wybór dobrych kosmetyków znajdziecie w ofercie sklepu https://sklep.yasmeen.pl/kosmetyki-naturalne.html . Tu kupicie odżywki sprawdzone i skutecznie regenerujące włosy. Warto pamiętać aby dobierac kosmetyki do konkretnego rodzaju włosów bowiem wtedy najlepiej widać efekty działania
Awatar użytkownika
Werinka

Re: Pielegnacja włosów

Post autor: Werinka »

A czy sprawdzałeś już może ofertę przygotowaną przez GR-7 https://gr-7.eu/ jeśli chodzi o problemy z siwymi włosami? Jeżeli jeszcze nie, to koniecznie zajrzyjcie na podaną stronę ponieważ skutecznie rozwiązuje problemy zarówno u kobiet, jak i mężczyzn z pojawiającymi się siwiznami już z wiekiem. Pozdrawiam i oby Wam udało się również przywrócić swój naturalny kolor!
Awatar użytkownika
spill the tea

Post autor: spill the tea »

a wiecie może jak to jest z wcierkami na skórę głowy?
Awatar użytkownika
mruuu

Post autor: mruuu »

Wmasowujesz sobie w głowę. Dużo też robi masaż skalpu.

lemocin
Awatar użytkownika
kora

Post autor: kora »

Właśnie, ja też jestem bardzo ciekawa jakich kosmetyków używacie do pielęgnacji włosów? Ostatnio od kilku osób słyszałam pochlebne opinie o kosmetykach z Inoara i właśnie zastanawiam się nad ich zakupem. Z tego co czytałam, to Inoar oferuje również profesjonalne kuracje do salonów fryzjerskich także taki zabieg/kurację też biorę pod uwagę. BTOX Intense chyba najbardziej mnie zaciekawił, do włodów wymagających wzmocnienie, nawilżenia i odżywienia. Jestem ciekawa, czy miałyście już okazję korzystać z takich zabiegów?

srebrna łyżeczka symbolika
Awatar użytkownika
famous

Post autor: famous »

Odżywka, szampon, wcierka i do tego płukanki z roślinnych ekstraktów :)
Awatar użytkownika
MALLORY

Post autor: MALLORY »

Ja dodam jeszcze masaż skóry głowy :) I NIE CZESANIE MOKRYCH WŁOSÓW!
ODPOWIEDZ