Gadżety erotyczne - korzystacie?

Ciekawostki związane z modą, projektantami, sklepami, materiałami i wiele więcej.
Awatar użytkownika
Damian43433

Gadżety erotyczne - korzystacie?

Post autor: Damian43433 »

Czy ktoś z was, obecnych na forum, używa może czegoś takiego jak gadżety erotyczne? jeśli tak to jakich używacie i gdzie najczęściej je kupujecie?
Awatar użytkownika
maribas457

Re: Gadżety erotyczne - korzystacie?

Post autor: maribas457 »

Sporo ciekawych gadżetów do kupienia, a także wiele porad jak z takich zabawek korzystać znajdziecie tutaj https://xn--wiat-satisfyer-4xc.pl/ . Na prawdę jest to ciekawa strona, moim zdaniem warta odwiedzenia jeśli macie lekki zastój w sypialni z partnerką lub partnerem
Awatar użytkownika
Damian43433

Post autor: Damian43433 »

Wygląda to na prawdę ciekawie. Pytałem, ponieważ z żoną szukamy jakiś gadżetów aby trochę podkręcić atmosferę w sypialni. Widzę że z tej strony na pewno coś sobie wybierzemy
Ulśa

Post autor: Ulśa »

Nawet dałam się namówić mojemu partnerowi na zabawki erotyczne, ale... Trudno czerpać przyjemność z seksu w ogóle, kiedy w głowie siedzi stres przed wpadką. Do końca prezerwatywom to nie ufałam, różnie może być. To właśnie dlatego zdecydowałam się na antykoncepcję. Mój ginekolog wszystko mi wytłumaczył co i jak. Ja biorę belarę, dwuskładnikowe tabletki z małą dawką hormonów. Bez porównania teraz, seks teraz dużo lepszy.
Awatar użytkownika
parkon

Post autor: parkon »

Korzystać korzystam, ale to nie zawsze, ponieważ nie z każdy ma ochotę na takie dodatki. Ja osobiście lubię jak mężczyzna zabawia się dodatkowo jakąś zabawką. Jeśli chodzi o mnie, to spotykam się na sex randki z mężczyznami już od kilku miesięcy i mam swoje konto na stronie https://www.datezone.com/
ewiś

Post autor: ewiś »

Tutaj https://poradnikseksu.pl/ macie ciekawy poradnik. Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych artykułów dotyczących nie tylko gadżetów erotycznych, ale również generalnie przerwania nudy w związku. Myślę, że takie informacje, porady czy nawet wskazówki mogą okazać się praktycznie każdemu niezwykle pomocne. Właśnie dlatego warto sobie tam zerknąć. Czasem bowiem ludzie mają problem, aby o takich sprawach pogadać z innymi.
Odważna monika

Post autor: Odważna monika »

Wszystko jest dla ludzi. Trzeba tylko znaleźć bratnią duszę i wtedy można szaleć w łóżku. Bo jak jedna z osób lubi tylko klasycznie pod kołderką bez światła to nie da się namówić na żadne gadżety albo nowości w łóżku. U mnie akurat druga połówka lubi zaszaleć. Czasem nawet popatrzymy sobie na inne pary podczas zabaw. Dobre miejsce do obserwacji to ShowUp
gdzie można podejrzeć nie tylko pary ale również różne ciekawe gadżety.
Jędruś

Post autor: Jędruś »

Oczywiście że korzystam z partnerką i to od dawna. Ciągle staramy się urozmaicić nasze pożycie aby nie wiało rutyną i dlatego zamawiamy różna zabawki. Mamy swój sprawdzony sex shop a dokładnie EROTINO.PL gdzie mamy pełen przekrój gadżetów dla niej i dla niego. Póki nie sprawdzisz nie będziesz wiedzieć czy jest to coś dla was więc przetestuj.
Awatar użytkownika
gosiaczek

Post autor: gosiaczek »

Korzystam, w końcu wszystko jest dla ludzi tak naprawdę :) Ostatnio z facetem sprawiamy sobie nowości i wieczory spędzamy bardzo intensywnie sprawdzając takie różne rzeczy. Dobrze też, że zakupiłam sobie w aptece żel feminum, który zapewnia mi nawilżenie i znacznie przyjemniejsze doznania.
Awatar użytkownika
ganal

Post autor: ganal »

Kilka trików, jak można urozmaicić sex - https://www.strefanamietnosci.pl/jak-urozmaicic-seks/ W tym tak naprawdę nie ma nic trudnego, da się osiągnąć sporo często prostymi zmianami. Natomiast, jeśli stoicie w miejscu, to trudno oczekiwać, aby w związku było dobrze. Każdy oczekuje zmian. W przeciwnym wypadku nic z tego nie będzie.

nie płaci za SEO - sprawdź w BIG
Izka Mała

Post autor: Izka Mała »

Osobiście nie korzystam z żadnego gadżetu bo jeszcze sobie nie kupiłam ale często zakładam na kamerki gdzie dziewczyny używają różnego sprzętu który sprawia im przyjemność. Zastanawiam się na ile to jest udawane a na ile prawdziwe. Gadżety są większe i mniejsze. Czasami to jak widzę czego używają to się zastanawiam gdzie one to mieszczą przecież niektóre są tak wielkie że masakra. Ale każdy lubi co innego. Ja rozglądam się za czymś mniejszym aby dawało to też przyjemność. Może kiedyś przejdę do większych :)
ODPOWIEDZ