Ginekologia estetyczna

Ciekawostki związane z modą, projektantami, sklepami, materiałami i wiele więcej.
Evelka

Ginekologia estetyczna

Post autor: Evelka »

Słuchajcie, co myślicie o takich zabiegach? Wiem, że ginekologia estetyczna ostatnio coraz bardziej zyskuje na popularności. Moim zdaniem sprawdzają się np., wtedy, kiedy kobieta nie czuje się komfortowo po ciąży.
lena.w

Re: Ginekologia estetyczna

Post autor: lena.w »

Ja jestem za :) Osobiście wybieram się na labioplatyskę do Centrum Zdrowia i Urody MAM w Gdańsku. Zdecydowałam się na wizytę u dr Blicharczyk. Ma świetne opinie w necie, kobiety sobie ją bardzo chwalą. Nie mogę się doczekać :)
Martucha

Post autor: Martucha »

Nowoczesne technologie medyczne przynoszą rewolucyjne zmiany w leczeniu wielu chorób. Chcąc być na bieżąco z tym, co nowe w medycynie, polecam zerknąć na https://zdrowie.pzu.pl/ gdyż innowacje mogą znacząco poprawić jakość życia pacjentów.
pacjentka

Post autor: pacjentka »

myślę, że takie zabiegi są bardzo w porządku, jeśli kobieta nie czuje się atrakcyjnie. tak jak poprzedniczka, mam za sobą labioplastykę i to był strzał w dziesiątkę! pani dr Barbara Blicharczyk zmieniła moje życie i sprawiła, że znowu czuje się dobrze w swoim ciele. Polecam panią doktor :)
ODPOWIEDZ