ulubione kosmetyki do twarzy

Ciekawostki związane z modą, projektantami, sklepami, materiałami i wiele więcej.
Awatar użytkownika
ingryda81

ulubione kosmetyki do twarzy

Post autor: ingryda81 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Mam nadzieję, że znajdę tutaj wiele ciekawych informacji i porad. Chciałabym się z Wami podzielić moim problemem, a mianowicie poszukuję idealnych kosmetyków do pielęgnacji twarzy. Przez wiele lat testowałam różne produkty, ale niestety żaden nie spełnił moich oczekiwań. Szukam przede wszystkim serum na twarz, które pomoże mi w walce z niedoskonałościami skóry. Mam nadzieję, że dzięki Waszym rekomendacjom uda mi się znaleźć idealne rozwiązanie. Czekam na Wasze propozycje i dziękuję z góry za pomoc!
Malajka

Re: ulubione kosmetyki do twarzy

Post autor: Malajka »

Dobre kosmetyki do pielęgnacji twarzy mają w biedronkach z tej linii Skina academy Solution. Znakomite, przeciwmaraszczkowe serum sobie kupiłam i krem do twarzy Cena ok , a jakośc super
Amaris

Re: ulubione kosmetyki do twarzy

Post autor: Amaris »

Super jest naturalne Serum 7 olejów zamiennik kremów , działa odmładzająco na skóre, znakomicie ja ujędrnia, nawilża, wygładza. Działa niczym eliksir młodości
ODPOWIEDZ