Wady i zalety konserwantów
Ciekawostki związane z modą, projektantami, sklepami, materiałami i wiele więcej.
- engina
- Posty: 11
- Rejestracja: 25 maja 2020, 1:57
Wady i zalety konserwantów
Chyba każdy jest w stanie wymienić wady i zalety konserwantów. Nie są zdrowe (w większości), zmieniają smak pożywienia. Ale utrwalają żywność. A czy ktoś jest w stanie tak z marszu wymienić zalety HPP? Co to jest? To wysokociśnieniowe utrwalanie żywności. Bez dodatku konserwantów. Nie zmienia to smaku, konsystencji i właściwości produktu. Ktoś wymieni inne zalety?
- jarekmisiejk
- Posty: 1
- Rejestracja: 21 wrz 2020, 11:07
- Kontakt:
Re: Wady i zalety konserwantów
Post autor: jarekmisiejk »
Moim zdaniem mogą być szkodliwe w zbyt dużej ilości, ale jednocześnie dzięki nim jedzenie się nie psuje. Bez konserwantów ciężko byłoby kupić jedzenie.
origin podwójne logowanie
origin podwójne logowanie