Zabiegi kosmetyczne
Zabiegi kosmetyczne
Post autor: maśka »
Re: Zabiegi kosmetyczne
Post autor: owół »
Post autor: aniołeczek »
- KamKa
Post autor: Bażeni »
Post autor: kamć »
Post autor: Śnieżka »
Post autor: Abażurka »
Post autor: dęla »
to jest świetna marka, ja też w pracy działam na kosmetykach tej marki, mają świetne peelingi oparte na monokwasach i jest ich duzy wyborBażeni pisze: ↑07 gru 2020, 21:40 A ja mam pytanie do osób, które pracują w salonie kosmetycznym, lub nawet taki prowadzą. Planujemy rozszerzyć pakiet zabiegów, myślimy o wprowadzeniu marki Peel Mission. Macie z nią doświadczenia?
- Werka
Post autor: Fońka »
Post autor: Ludosław »
Post autor: Celina »
Post autor: Alusia »
Jeżeli chodzi o inne zabiegi, to wydaje mi się, że to wszystko zależy od częstotliwości. Jeżeli ktoś chce poddawać się im codziennie, to moim zdaniem coś jest nie tak. Fajnie o siebie dbać, ale z umiarem. Nawet najlepszy zabieg może zaszkodzić, jak jest wykonywany zbyt często. Mam czasem wrażenie, że dobre salony już dawno zdały sobie sprawę, że nie ma co pchać na zabieg zbyt często. Teraz króluje minimalizm i ma to ogromne znaczenie. Bardzo mi się podoba takie podejście, a nie, tylko żeby naciągnąć na zabieg. Jeżeli kosmetolog jest dobry w swoim zawodzie, to nie namawia na zbyt częste zabiegi, bo wie, że długotrwale to dla niego niekorzystne. Ja mam fajną panią kosmetolog, która dobrze zna mnie i moje potrzeby. Przynajmniej nie muszę się jej tłumaczyć, a ona sama jest przykładem, że mniej, znaczy więcej. Cieszę się, że takie trendy są coraz bardziej rozpowszechniane, bo to jest coś dobrego.
Post autor: efer »
Post autor: zośka »
- tormund92
Post autor: vera »
Post autor: pikka »
Post autor: zebra »