Otwieram mały butik w Łodzi z różnymi, ciekawymi ubraniami i wpadła mi w oko strona e-hurtowo.eu. Niestety, ceny są dostępne dopiero po zalogowaniu. Ich produkty wydają się być dobrej jakości i są interesujące wizualnie. Czy ktokolwiek z Was miał do czynienia z tą hurtownią odzieży? Warto podjąć z nimi współpracę?
Wiesz jak jest. Hurtownie bronią się, ukrywając ceny, by nie zostać przebitym przez konkurencję. Ja zamawiałam do swojego sklepu bieliznę damską od tej hurtowni. Nie zawiodłam się, a moje klientki szybko pokochały produkty zamawiane z ich strony. Jeśli chodzi o ceny są umiarkowane, mają też fajne promocje. Ale zachęcam Cię do zalogowania się na ich stronę
Ja ich bardzo polecam! Wysyłka ekspresowa, a zamawiać ze strony można cały czas, przez 24h! E-hurtowo.eu zachwyciło mnie różnorodnością produktów oraz fajnymi cenami. Idź w to!
Witam w gronie robiących rozeznanie, zanim się coś zamówi. To się chwali. Też mam butik i na początku byłam ostrożna względem różnych hurtowni odzieży damskiej. Jednak e-hurtowo.eu mogę z czystym sumieniem polecić. Fachowa obsługa, możliwość zamawiania 24/h oraz szybka dostawa.
Ceny mają umiarkowane, jakość produktów dobra, a i znaleźć można perełki w bardzo korzystnych cenach. Tak jak wyżej wcześniej koleżanki pisały - odzież damska od tej hurtowni rozchodzi się szybko
Przed tym, jak zamknęłam swój butik miałam torebki z e-hurtowo.eu. Mogę ich polecić, bo fachowo podeszli do współpracy Niestety ja musiałam zwinąć swój interes, ale jeśli ty chcesz otwierać - polecam ich bardzo.
Kupuję od nich buty damskie i męskie do mojego sklepu. Świetna jakość i na prawdę ciekawe wzory. Bardzo dobrze się u mnie sprzedają i klienci zadowoleni.
Bardzo duży wybór odzieży damskiej. Wszystko dopasowane do aktualnych trendów a jednocześnie wzory nie są tak bardzo powtarzalne jak w większości innych hurtowni.
Na e-hurtowo.eu znalazłam bardzo duży wybór modnych torebek, które sprawdzają się bardzo dobrze w naprawdę każdej stylizacji, zarówno na elegankie wyjście, do pracy, czy na spotkanie ze znajomymi.
Na stronie sklepu cały czas pojawiają się zupełne nowości, które bardzo dobrze się sprzedają. Wielu osobom podobają się ich kroje, kolorystyka i odpowiednio dobrane materiały. To duży atut biorąc pod uwagę, że coraz więcej na naszym rynku jest tanich podróbek.
Współpraca z e-hurtowo w moim odczuciu jest wręcz wzorowa : ) Super kontakt, kokurencyjne ceny, fajne wzory i kroje ubrań damskich, krótki czas oczekiwania na przesyłkę. Polecam
Jeśli chodzi o sukienki, to ja jestem bardzo zadowolona z zakupów u nich. Dobra jakość, fajny wybór, dużo modnych wzorów i kolorów. Zdecydowanie polecam tę hurtownię. Warto.
Tak, kupuję u nich dość regularnie, nawet ręczniki, pościel czy piżamy. Duży wybór, dobre ceny, szybka realizacja zamówienia. Jestem zadowolona ze współpracy. Polecam tę hurtownię.
Polecam e-hurtowo. Mają duży wybór jeśli chodzi o sukienki, spódnice, tuniki ale znajdzie się też odzież męska czy perfumy. Dobre ceny, szybka przesyłka, dobry kontakt z biurem obsługi klienta.
Można spokojnie u nich zamawiać, zarówno jeśli chodzi o odzież damską, męską jak i obuwie. Warto nawiązać z nimi współpracę. Jakość produktów jest naprawdę ok, a ceny konkurencyjne.
Ja zamawiałam i ubrania i perfumy. Zdecydowanie: było warto. To moja ulubiona hurtownia. Bardzo dobry kontakt, zawsze mają czas na rozwianie wątpliwości klienta. Polecam tę hurtownię.
Zdecydowanie polecam obuwie z hurtownie e-hurtowo.eu. Duży wybór, dobre ceny, świetna jakość. Jestem stałym, zadowolonym klientem. Warto u nich kupować, będziecie zadowoleni.
Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań : http://www.metkol.pl/metale-kolorowe/
Zaneta pisze: ↑01 cze 2021, 5:58
Otwieram mały butik w Łodzi z różnymi, ciekawymi ubraniami i wpadła mi w oko strona e-hurtowo.eu. Niestety, ceny są dostępne dopiero po zalogowaniu. Ich produkty wydają się być dobrej jakości i są interesujące wizualnie. Czy ktokolwiek z Was miał do czynienia z tą hurtownią odzieży? Warto podjąć z nimi współpracę?
ja, polecam, są rzetelni a same ubrania spoko
-
tani catering dietetyczny Częstochowa
Polecam współpracę z tą hurtownią. Zawsze wszystko na czas, bez opóźnień, bez problemów, w dobrych cenach. Można spokojnie zamawiać torebki, odzież damską, dodatki.
Jestem zadowolona z tego jak wygląda współpraca z e-hurtowo.eu Zamawiałam odzież damską i wszystko przyszło w jak najlepszym porządku. Fajna jakość za fajne ceny. Zwłaszcza jeśli chodzi o komplety czy leginsy. Polecam.
Ja zamawiałam i obuwie damskie i obuwie męskie. Na pewno wrócę zrobić tu jeszcze nie raz i nie dwa zakupy. Ceny i jakość mnie przekonują. Dobry kontakt ze sklepem, dobre podejście do klienta.
Ja miałam do czynienia z tą hurtownią w temacie odzież damska duże rozmiary - wszystko poszło zgodnie z planem, bez żadnych problemów po drodze. dostałam to co zamawiałam. Ceny bardzo ok.
Ostatnio kupowałam u nich kamizelki, marynarki - bez żadnych problemów moje zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. To świetna hurtownia której można zaufać. Zawsze wszystko się zgadza, nie ma nigdy problemów a ceny sa konkurencyjne.
Kupowałam różne rzeczy w tej hurtowni, ale głównie polecam sukienki, tuniki i spódnice. Naprawdę ogromny wybór. Jakość super, nie spodziewałam się aż tak fajnej. Nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów.
Polecam e-hurtowo. Dobra jakość produktów, dobre ceny i jest w czym wybierać. Odzież damska, torebki, dodatki - można wybierać i przebierać. Szybka realizacja zamówień i dobry kontakt z hurtownią.
Jeśli szukacie dobrego miejsca na kupno hurtowych ilości takich rzeczy jak marynarki, płaszcze, kurtki itp, to e-hurtowo jest właściwym miejscem. Bardzo polecam współprace z nimi.
Tan sklep to świetna internetowa hurtownia bielizny i odzieży damskiej. Jestem zadowolona ze współpracy z nimi. Dobre ceny, dobry kontakt, szybka realizacja zamówień i żadnych problemów.
Zamawiałam odzież, torebki i dodatki - wszystko przyszło dokładnie takie jak oczekiwałam. Ceny konkurencyjne, doskonały kontakt na każdym etapie zamówienia, Zdecydowanie warto nawiązać z nimi współpracę.
Gdy chciałam złożyć kolejne zamówienie w e-hurtowo, zauważyłam że ś tez dostępne dekoracje świąteczne. Super. Jestem pewna że ich jakość będzie świetna. Jak wszystkie co u nich kupuję.
Ten sklep jest naprawdę świetny. Mają duży wybór, zarówno jeśli chodzi o płaszcze, kurtki jak i ogólnie odzież i bieliznę damską. Mają także duże rozmiary. Konkurencyjne ceny i szybka dostawa.
Ja ostatnio widziałam, że bardzo dobra ofertę ma Hurtownia polarów. Warto się z nia zapoznać jeśli chcesz zamówić polary, spodnie, bluzy, czapki itd. na magazyn dla pracowników. Wszystkie te rzeczy mogą być z haftowanym logiem waszej firmy. Ceny są naprawdę przystępne.
Kupuję u nich regularnie, mają dobrej jakości odzież i dodatki takie jak rajstopy, skarpetki, torebki. To świetna hurtownia, z bardzo szybką realizacją każdego zamówienia. Jestem zadowolony z zakupów u nich. Moje klientki także chwalą towar
Jeśli szukacie dobrego dostawcy ubrań damskich, zwłaszcza gdy interesują Was marynarki, spódnice, kombinezony, to szczerze polecam e-hurtowo. Mają ogromny wybór towaru i bardzo przystępne ceny.
Fajnie że mają też duże rozmiary, można wybierać i przebierać, bo ofertę mają bogatą. Zdecydowanie polecam e-hurtowo. Solidna, sprawdzona firma, której można zaufać. Ja serdecznie polecam.
Jeśli chodzi o spódnice, bluzki, sukienki i tuniki, to jest to świetna hurtownia. Wasze klientki na pewno będą zadowolone, bo jakość tych ubrań jest naprawdę fajna. Fajna kolorystyka i dobre ceny. Czego chcieć więcej?
Bardzo polecam tę hurtownię odzieży damskiej, bardzo fajne spódnice i tuniki - to najczęściej zamawiam. Bardzo dobra jakość, bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Zdecydowanie polecam współpracę z nimi.
Kupowałem u nich nie tylko odzież ale także obuwie damskie i męskie. Szybka dostawa, dobre, atrakcyjne ceny i dobry kontakt ze sklepem. Wszystko co sobie cenię podczas współpracy z hurtownią.
To naprawdę fajna hurtownia odzieży damskiej. Duży wybór takich produktów jak torebki, odzież, bielizna. Spokojnie możecie zamawiać, wszystko przychodzi na czas i bez problemów. Ceny też konkurencyjne, więc wszystko jak najbardziej gra. Bardzo polecam.
Jeśli szukacie naprawdę dobrego dostawcy odzieży damskiej, to polecam e-hurtowo. Nie tylko takie podstawowe rzeczy jak bluzki, spodnie czy spódnice, ale wszelkiego rodzaju dodatki czy obuwie. Będziecie zadowoleni ze współpracy z tą firmą, można im zaufać.
Ostatnio zamawiałam płaszcze i kurtki i potwierdzam: dobre ceny, świetna jakość, dobra, solidna hurtownia. Można śmiało robić zakupy, nie będziecie zawiedzeni. Wszystko przyjdzie terminowo i bez pomyłek. Na każdym etapie zamówienia będziecie informowani o tym co się z nim dzieje.
Bardzo polecam tę hurtownię. Profesjonalnie i zawsze zgodnie z umową. Odzież damska, dodatki, obuwie - możecie w ciemno zamawiać. Zamówienie przychodzi na czas, ceny są bardzo atrakcyjne i mamy duży wybór produktów. Ja jestem bardzo zadowolonym klientem.
To naprawdę dobra hurtownia, moje klientki są bardzo zadowolone z jakości odzieży, wracają do mnie i chwalą, że dobrze wybrały. Więc i ja chwalę hurtownię bo głównie w niej robię zaopatrzenie. Nawet torebki mają bardzo chodliwe. Klientki naprawdę chętnie je wybierają.
I ja dołączę do chóru zadowolonych klientów e-hurtowo. Kupuję regularnie, mają także duże rozmiary więc każdy znajdzie to czego potrzebuje. Jestem zadowolona, że właśnie u nich robię zaopatrzenie, dobre ceny, duży wybór i dobry kontakt na każdym etapie zamówienia.
Prowadzę niewielki sklepik z damską odzieżą i e-hurtowo jest miejscem, z którego zamawiam ubrania najczęściej i najwięcej. Klientki są bardzo zadowolone, dobrej jakości ubrania, a do tego w dobrych cenach. Teraz zamówiłam kilka nowości do sklepu, z kolekcji walentynkowej. Bardzo polecam, jeśli szukacie hurtowni internetowej z ubraniami w dobrej cenie.
Polecam. Mają ogromny wybór, nie tylko ubrań, ale też dodatków, zamawiam od nich również rajstopy - z pięknymi wzorami. Od klasycznych, w kropki (które schodzą u nas na pniu) po bardziej fikuśne, na przykład z cekinkami. Odkąd odkryłam, że jest to hurtownia z odzieżą damską z dobrymi cenami, zaopatrzenie do mojego sklepu zmawiam tylko od nich, warto.
Również dołączam do grona osób, które bardzo pozytywnie oceniają samą hurtownię https://www.e-hurtowo.eu i zakupy u nich. Nie tylko ze względu na to, że mają dobrej ceny, o czym niejednokrotnie była już tutaj mowa. Ale trzeba przyznać, że podążają za trendami i często wprowadzają nowe kolekcje, dzięki czemu w naszym sklepie klientki mają w czym wybierać.
Współpracuję z tą hurtownia odzieży damskiej już od dłuższego czasu, dlatego z czystym sumieniem mogę podzielić się swoją opinią na ich temat. A opinia jest oczywiście jak najbardziej pozytywna. Widać, że właściciele hurtowni dbają o swoich klientów. Dzięki dobrym cenom ich produktów, ja w swoim butiku mogę zaoferować również bardzo przystępne ceny.
Nie wiem czy wiecie, ale w ofercie tej hurtowni jest również pościel. Nie wiem, czy jest to jakaś nowość, czy po prostu ja wcześniej tego nie zauważyłam, ale ostatnio na próbę zamówiłam kilka kompletów i powiem Wam naprawdę szczerze, jestem zachwycona jakością, więc na pewno domówię, bo wiem, że w tej cenie pościel na pewno szybko znajdzie kupców.
A widziałyście, że na ich stronie pojawiła się już nowa, taka bardziej wiosenno-letnia kolekcja? Super sprawa, sama zamówiłam kilka sztuk odzieży "lżejszej", może w ten sposób uda się trochę przepędzić tę zimę Swoją drogą, piękna jest ta nowa kolekcja, piękne, wiosenne bluzki damskie. Zamówiłam w kilku kolorach, przy kolejnym zamówieniu wezmę wszystkie.
Zdecydowanie polecam tę hurtownię z odzieżą damską. Moja współmałżonka prowadzi niewielki butik z ubraniami, zaczynała od sprzedaży online, ale od jakiegoś czasu ma już swój własny, wymarzony stacjonarny sklepik. Większość ubrań zamawia właśnie od nich. Powtórzę, naprawdę uważam, że ta hurtownia z odzieżą damską jest bardzo dobra, ceny ok i świetnej jakości ciuszki.
Tak, faktycznie - zgadzam się ze wszystkimi powyższymi opiniami. Mają bardzo dobrej jakości ubrania, spory wybór i jeśli szukacie naprawdę konkurencyjnych, hurtowych cen, to jest to najlepszy z możliwych adresów. Ostatnio odkryłam, że w ich ofercie są też rajstopy damskie, bardzo dużo wybór i u mnie świetnie się sprzedają, spory wybór i klientki są naprawdę zadowolone.
No od bardzo dawna kupuję ubrania do mojego butiku właśnie z hurtowni e-hurtowo. Właśnie planuję zrobić kolejne zamówienie, bo z ciekawości weszłam na ich stronę zobaczyć, czy jest nowa wiosenna kolekcja i zwróciłam uwagę, że są nowe piękne sukienki damskie - wiosenne i letnie, które na pewno będą cieszyły się sporym powodzeniem wśród naszych klientek
W takim razie bardzo się cieszę, że trafiłam do tego wątku, bo szukamy właśnie dostawcy odziezy do naszego sklepiku, więc chętnie zajrzę skoro tak bardzo polecacie. Dla nas też oczywiście ogromną rolę odgrywają ceny, ale przede wszystkim dobra jakość ubrań, bo wierzymy, że klientki będą do nas wracać. Zdecydowaliśmy, że w naszym butku stawiamy na jakość, nie ilość.
Spieszcie się dziewczyny, zdecydowanie bo ta ich nowa wiosenno-letnia kolekcja w hurtowni jest boska! Ja sobie zamówiłam sukienki, które miały być do sklepu, ale trzy poszły już do mojego prywatnego użytku. Nie mogę doczekać się cieplejszych dni, żeby tylko móc je założyć. Naprawdę, dobrej jakości materiały, pięknie leżą na ciele. Na pewno będą się sprzedawać.
No ja dodam do wszystkich powyższych pozytywnych opinii, z którymi oczywiście się zgadzam, że mają w ofercie ubrania polskich producentów a nie ukrywam, że dla mnie to priorytet. U mnie sprzedają się zdecydowanie najlepiej, widzę, że sporo ludzi pyta o ubrania polskich producentów, one są po prostu świetnej jakości, nie da się tego ukryć. Ppolecam hurtownię
Wspólnie z moją szanowną małżonką od zeszłego roku prowadzimy niewielki butik z odzieżą damską i różnego rodzaju dodatkami. Trochę bielizny, rajstopy i galanterię. Mówiąc krótko: tak naprawdę, to u nas kobieta może się ubrać od stóp do głów. Wiele klientek mamy stałych. A towar zamawiamy właśnie z e-hurtowo, bardzo dobra hurtownia odzieży damskiej.
Bardzo dobre ceny, co do jakości ich towarów naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Dodatkowo, mają też dział z odzieżą typowo polskiej produkcji. Ja zamawiam głównie te do mojego sklepu, bo widzę, że klientki sobie chwalą i bardzo im na tym zależy, żeby kupować produkty z logo "wyprodukowano w Polsce". Ceny bardzo konkurencyjne, dzięki temu ja również mogę mieć takie w swoim sklepie. Polecam, to są ubrania dobrej jakości.
Jeśli szukacie dobrej jakości ubrań, jeśli szukacie hurtowni z odzieżą damską, w której naprawdę kupicie w dobrej cenie nie tylko ubrania, ale też dodatki takie jak torebki czy rajstopy, to bardzo polecam, to jest hurtownia odzieży, której naprawdę warto zaufać. Zamówiłam ostatnio torebki na pas, wiem, że są bardzo modne i jest spore zainteresowanie nimi
Ja też polecam Wam tę hurtownię, akurat przymierzam się do zmiany asortymentu w moim butiku na bardziej wiosenną, a może nawet letnią. Z tego co widzę na stronie hurtowni mają już nową kolekcję, między innymi naprawdę piękne letnie sukienki, o które klientki u mnie pytają zdecydowanie najczęściej. Oczywiście od razu zamawiam po kilka sztuk z każdego rodzaju
To fakt, zbliża się taki okres, że większość produktów, które się sprzedają w butiku, to są sukienki albo bardziej eleganckie ubrania, jak kombinezony, marynarki. Nie ma się co dziwić, za chwilę będą komunie, później okres ślubów i wesel Zdecydowanie, u mnie najlepiej sprzedają się sukienki weselne i zamawiam je z tej hurtowni, jakość w stosunku do ceny, rewelacyjna.
Kupuję w tej hurtowni już naprawdę od dawna, ale ostatnio zwiększyłam asortyment swojego sklepu o ręczniki, konkretnie komplety, zestawy ręczników, które jak się okazało, sprzedają się u mnie jak świeże bułeczki. Są świetne jakościowo, a dodatkowo w dobrej cenie. Żałuję, że nie zamówiłam tych ręczników z e-hurtowo wcześniej, na przykład przed świętami, bo na pewno sprzedałoby się sporo.
Świetna jest ta hurtownia, wprawdzie jest to jedna z trzech, z którymi współpracuję, skąd zamawiam produkty (ubrania, pościele, piżamy) do mojego butiku, ale nie ukrywam, że od jakiegoś czasu to właśnie z https://www.e-hurtowo.eu zamawiam najwięcej. Jakość ubrań fenomenalna, klientki sobie chwalą i regularnie wracają, a to na pewno o czymś świadczy.
Polecam Wam zajrzeć. Jeśli szukacie dobrego dostawcy do Waszych sklepów. Mają naprawdę spory wybór, dość często nowe kolekcje. Ja zamawiam sporo, bo damskie ubrania schodzą szybko, a klientki wracają. Zresztą, sama chodzę w tych ubraniach, bardzo sobie chwalę wygodę, jakość wykonania, wygląd. Mają również bardzo przystępne ceny, nie mam zastrzeżeń, serio.
Warto tutaj napisać, że w tej hurtowni nie tylko odzież damska jest godna uwagi. Ja do swojego sklepu od jakiegoś czasu zamawiam od nich też bieliznę damską i obuwie. Prawdopodobnie skończy się na tym, że właśnie w e-hurtowo będę zamawiać większość produktów do sklepu, bo w tym momencie mam jeszcze drugą hurtownię, ale moim zdaniem, mają wyższe ceny.
Bardzo sobie chwalę tę współpracę, już kolejny rok. Jest bardzo owocna, hurtownia ciągle poszerza swój asortyment, co dla mnie jest naprawdę wielkim plusem. Początkowo zamawiałam od nich tylko odzież damską, a od jakiegoś czasu poszerzyłam swój asortyment o pościele i koce, mają naprawdę świetnej jakości. A dodatkowo, od niedawna w ich ofercie jest też odzież dziecięca.
Przede wszystkim, ta hurtownia z odzieżą damską jest godna polecenia ze względu na dobrej jakości ubrania. I na to szczególnie polecałabym zwrócić uwagę. Dodatkowo, mają też w ofercie odzież polskiej produkcji, a wiem, że właśnie taka jest ostatnio na topie, sporo klientek o taką odzież pyta, sporo taką kupuje. Nie da się ukryć, że to jest świetna jakość.
Jeśli macie jakiekolwiek wątpliwości, to ja powiem tak - spróbujcie sobie na próbę zamówić tylko kilka sztuk odzieży od nich, zobaczycie jak przyjmą się w Waszych sklepach, butikach. Zobaczycie, czy klientki będą zadowolone. Ale powiem z doświadczenia, że jeszcze nie zdarzyło się, że u mnie klientka, która kupiła odzież z https://www.e-hurtowo.eu, nie wróciłaby po kolejne zakupy.
No ja powiem tak, jeśli podobnie jak ja, prowadzicie sklep z odzieżą damską, czy niewielki (albo może i większy) butik, to ja polecam Wam zamawiać towar właśnie od nich. Ja jestem naprawdę bardzo pozytywnie zaskoczona jakością i cenę produktów. Klientki również bardzo chwalą. Świetne damskie ubrania, ostatnio zamówiłam sukienki na lato w większej ilości i już muszę domówić.
Ja zamawiam u nich większość asortymentu do mojego sklepu. I nie są to tylko ubrania damskie, ale też tego typu akcesoria jak torebki czy obuwie, a nawet dodatki: czapki czy okulary. Sprzedaje się wszystko bardzo dobrze, klientki chwalą jakość produktów, ale też ceny - dzięki niskim cenom w hurtowni ja mogę zaproponować też niskie ceny w moim sklepie.
Przyznaję, że ja odkryłam ten sklep, a właściwie hurtownię odzieży damskiej. Trochę zmieniłam asortyment swojego sklepu, zależało mi na tym żeby w mojej ofercie znalazło się więcej produktów polskich producentów, a takie również są w ofercie tej hurtowni. Jeśli się zastanawiacie, to ja powiem krótko, naprawdę warto zaopatrywać swój sklep właśnie w https://www.e-hurtowo.eu
A widzieliście na ich stronie tę nową, letnią kolekcję? Ja od razu jak ją zobaczyłam, to wiedziałam, że muszę mieć ją w ofercie mojego sklepu. Polecam naprawdę, piękne kolory, rewelacyjna jakość wykonania. No i jak zawsze w ich przypadku, przystępne ceny. To jest naprawdę hurtownia odzieży damskiej, którą mogę polecić każdemu, jedna z najlepszych.
Również polecam zakupy w tej hurtowni. Wielki plus za to, że mają tak duży asortyment, jeśli chodzi o odzież polskiej produkcji. Wiem, widzę, że klientkom bardzo zależy w tym momencie na dobrej jakości odzieży, a ta właśnie taka jest, Kupują i bardzo chętnie wracają, a to na pewno o czymś świadczy. Ja na pewno będę ich stałą klientką, jeśli chodzi o zakupy hurtowe.
Jakiś czas temu uzupełniłam ofertę swojego butiku o piżamy damskie i pościele, te produkty (tak jak i odzież damską) również zamawiam z tej hurtowni. W dzisiejszych czasach takie współprace naprawdę bardzo się chwali. Ja oceniam ich bardzo pozytywnie, zresztą z tego co widzę, jak większość osób tutaj. Zarówno jeśli chodzi o ceny, jak i jakość ich produktów.
Mają w tym momencie naprawdę ogromny wybór odzieży na lato, więc ja zrobiłam dość spore zamówienie do swojego butiku, myślę, że klientki w sobotę będą zadowolone, kiedy przyjdą na zakupy. Sporo nowości, między innymi piękne komplety jak szorty na lato w zestawach z takimi krótszymi topami - w eleganckiej formie, sprawdzi się zarówno na spacer, jak i na imprezę.
No ja zamawiam od nich od kilku lat i nie zamierzam zmieniać dostawcy odzieży do swojego sklepu. Zawsze jestem zadowolona, zresztą, zarówno ja, jak i moje klientki. Z asortymentu, ale też z naprawdę przystępnych cen. A warto tutaj dodać, że w ich ofercie jest też odzież polskiej produkcji, często wybierana w ostatnim czasie przez klientki, świetna gatunkowo.
Kupuję w e-hurtowo, ale ostatnio odkryłam, że mają też w ofercie odzież niemowlęca a mieszkam w małym miasteczku i u nas brakuje takiego sklepu, więc stwierdziłam, że w swoim wydzierżawię mały kącik i trochę poszerzę swój asortyment właśnie o takie drobiazgi dla maluszków. Myślę, że będą miały wzięcie, bo mam sporo klientek, które są młodymi mamami.
Widzę, że teraz jest dość spore zainteresowanie i popyt na stroje kąpielowe zresztą, nie ma się co dziwić, bo wakacje się za chwilę zaczynają i sporo osób planuje jakieś wyjazdy, więc strój kąpielowy to jest produkt pierwszej potrzeby dlatego jak już dwa razy domawiałam z e-hurtowo stroje do siebie, bo jak to się mówi "schodzą jak świeże bułeczki", piękne są.
Nie wiem czy wiecie, ale mają też w ofercie takie dodatki do domu jak pościel czy ręczniki. Ja wprawdzie nie myślałam o tym wcześniej, ale ostatnio sama potrzebowałam kupić takie produkty do swojego domu i postanowiłam zamówić więcej, właśnie do sklepu. Ze względu na to, że jakość produktów jest naprawdę świetna, a cena przystępna, więc na pewno się sprzeda.
Bardzo dobrze sprzedają się u mnie legginsy damskie, które od jakiegoś czasu zamawiam od nich, z e-hurtowo. Nie dziwię się, bo sama je noszę. Są naprawdę wygodne, trwałe, no i nie prześwitują. Noszę je zarówno na co dzień, jak i do ćwiczeń A przy tym w porównaniu ze znanymi markami, są też zdecydowanie tańsze. Naprawdę dobrze się sprawdzają, zamówcie sobie.
Powiem tak, ja uważam, że zmiana hurtowni na właśnie e-hurtowo https://www.e-hurtowo.eu było jedną z najlepszych decyzji, jeśli chodzi o naszą działalność. Cenowo wychodzimy zdecydowanie bardziej korzystanie, a klientki bardzo sobie chwalą jakość ubrań, które kupują u nas. Na pewno będę zamawiać u nich regularnie, teraz szykuję się do zamówienia ubrań jesiennych.
To fakt, sporo fajnych produktów z kategorii ubrania na jesień pojawiły się już na stronie tej hurtowni. Co się okazuje, wychodzi na to, że znów będą modne kolory pastelowe, co mnie osobiście bardzo cieszy, bo jesień sama w sobie jest wystarczająco szaro-bura. Zamówiłam już spodnie dresowe oraz bluzy damskie na jesień, zerknijcie, jakie fajne wzroy mają.
Do tej pory zamawialiśmy od nich tylko odzież damską, ale ostatnio postanowiliśmy nieco bardziej rozszerzyć nasz asortyment, myślę, że klientki będą zadowolone. Kończymy właśnie remont naszego butiku i zamówiliśmy już trochę produktów z galanterii, między innymi torebki damskie - myślę, że jeszcze kilka dni i będziemy mogli otworzyć nasz sklep dla klientek.
Jeśli ktokolwiek z Was zastanawia się nad tym, czy warto nawiązać współpracę z tą hurtownią odzieży, to ze swojej strony mogę powiedzieć tyle, że nie warto się tak długo zastanawiać, bo mam spore doświadczenie, a im naprawdę warto zaufać. Na pewno nie będziecie narzekać ani na jakość odzieży, ani na ich ceny, ani też na częstotliwość wymiany kolekcji. Świetna hurtownia odzieży online.
Dla mnie przejście na hurtowe zakupy online do butiku ma naprawdę sporo plusów. Właściwie minusów nie zauważam, a z plusów, nie tylko oszczędność pieniędzy, ale też ogromna oszczędność czasu. Wszystko czego potrzebuję, zamawiam, w dobrej cenie. Hurtownia e-hurtowo jest naprawdę warta uwagi, odzież damska ale nie tylko, jest u nich w świetnej cenie.
Jak już ktoś z Was wyżej napisał, pojawiło się u nich sporo nowości takich typowo na jesień. Bardzo spodobały mi się nowe swetry jesienne i zamówiłam na razie kilka sztuk, żeby sprawdzić jak przyjmą je klientki, ale na pewno sama zostawię dla siebie przynajmniej dwa z tych swetrów. Podejrzewam, że będą się sprzedawać jak przysłowiowe świeże bułeczki.
No dobrze, a jakie szkolenia byście chcieli zrobić? Mnie zainteresowało coś takiego jak personal branding online , no ale nie wiem, czy sama mogę w to iść. Muszę się nad tym zastanowić. Na mojego pracodawcę nie mam co liczyć, w ogóle….
Polecam wam serdecznie torebki od polskiego producenta. Ostatnio kupiłam u nich torebki na smartfona to teraz popularne małe torebki w których zmieści się to co najważniejsze czyli telefon i dokumenty. Sklep ma fajne i atrakcyjne ofert. Zapoznajcie się.