Eleganckie szpilki na przyjęcie
Miejsce dla Pań - inspiracje, polecenia, pogaduchy o modzie. Zapraszamy do dyskusji.
- Marzena-89
- pilka
Re: Eleganckie szpilki na przyjęcie
Na https://butymodne.pl/czolenka-damskie-c5543.html jest sporo eleganckich szpileczek w naprawdę dobrych cenach. Znacie może ten sklep? Jeśli nie to koniecznie zwróćcie uwagę co tam mają. Najlepsze marki w mocno obniżonych cenach, bardzo dobrze opisane i z dokładnymi zdjęciami.
- Anetpis
Re: Eleganckie szpilki na przyjęcie
Uwielbiam szpilki i nie trawie baletek...... uwielbiam wysokie obcasy i tez mam caly stos butów........55 par......w tym 2 pary płaskie.......japonki oczywiscie na plaze + jedne adidasy te same od 5 lat bo ubieram je raz na rok na wycieczke w góry
+ halówki na fitness które kupuje nowe jak sie zuzyją
ja kupuje wszedzie......nie mam ograniczen co do firm.......kupuje tez bezfirmowe........poprostu takie jakie mi sie zpodobają
a baletkom mówie stanowcze nie! moj narzeczony także..... a najbardziej razi mnie zestaw: plaskie baletki + leginsy + jakas luzna tunika przypominjąca przedwojenny fartuch kuchenny
Eleganckie buty damskie dostaniesz w tym sklepie. Polecam sobie zajrzeć.
Ostatnio upolowałam:

ja kupuje wszedzie......nie mam ograniczen co do firm.......kupuje tez bezfirmowe........poprostu takie jakie mi sie zpodobają
a baletkom mówie stanowcze nie! moj narzeczony także..... a najbardziej razi mnie zestaw: plaskie baletki + leginsy + jakas luzna tunika przypominjąca przedwojenny fartuch kuchenny
Eleganckie buty damskie dostaniesz w tym sklepie. Polecam sobie zajrzeć.
Ostatnio upolowałam: