Eleganckie szpilki na przyjęcie

Miejsce dla Pań - inspiracje, polecenia, pogaduchy o modzie. Zapraszamy do dyskusji.
Awatar użytkownika
Ildefonsa

Eleganckie szpilki na przyjęcie

Post autor: Ildefonsa »

Hej! Poszukuję szpilek na przyjęcie rodzinne. Chcę kupić coś dobrej jakości, żebym mogła je ponosić dłużej. Znacie jakieś sklepy godne polecenia?
Awatar użytkownika
Marzena-89

Re: Eleganckie szpilki na przyjęcie

Post autor: Marzena-89 »

Jeśli szukasz czegoś dobrej jakości, polecam gamabut.pl, mają naprawdę porządne buty!

bóle rąk
Awatar użytkownika
pilka

Post autor: pilka »

Na https://butymodne.pl/czolenka-damskie-c5543.html jest sporo eleganckich szpileczek w naprawdę dobrych cenach. Znacie może ten sklep? Jeśli nie to koniecznie zwróćcie uwagę co tam mają. Najlepsze marki w mocno obniżonych cenach, bardzo dobrze opisane i z dokładnymi zdjęciami.
Awatar użytkownika
Izka

Post autor: Izka »

Ja na ostatnie wesele zamówiłam takie cudne lustrzane szpilki z Domodi.
Awatar użytkownika
Anetpis

Post autor: Anetpis »

Uwielbiam szpilki i nie trawie baletek...... uwielbiam wysokie obcasy i tez mam caly stos butów........55 par......w tym 2 pary płaskie.......japonki oczywiscie na plaze + jedne adidasy te same od 5 lat bo ubieram je raz na rok na wycieczke w góry ;) + halówki na fitness które kupuje nowe jak sie zuzyją

ja kupuje wszedzie......nie mam ograniczen co do firm.......kupuje tez bezfirmowe........poprostu takie jakie mi sie zpodobają

a baletkom mówie stanowcze nie! moj narzeczony także..... a najbardziej razi mnie zestaw: plaskie baletki + leginsy + jakas luzna tunika przypominjąca przedwojenny fartuch kuchenny

Eleganckie buty damskie dostaniesz w tym sklepie. Polecam sobie zajrzeć.
Ostatnio upolowałam:
Obrazek
Awatar użytkownika
pinki

Post autor: pinki »

Jeśli szukasz eleganckiej garderoby to sprawdź koniecznie na stronie butiku Velpa! Mistrzowie dbania o klasę!
ODPOWIEDZ