lookmadewithlove.pl opinie
Miejsce dla Pań - inspiracje, polecenia, pogaduchy o modzie. Zapraszamy do dyskusji.
lookmadewithlove.pl opinie
Post autor: Blańka »
Znacie sklep lookmadewithlove.pl? Trafiłam na ich stronę, w trakcie poszukiwań jakichś wygodnych ubrań na co dzień. Stawiam na odzież casualową, a na ich stronie znalazłam kilka naprawdę fajnych rzeczy. Możecie podzielić się opinią, jeśli coś u nich zamawialiście? Jak z jakością? Jak wygląda kwestia zamówień?
Re: lookmadewithlove.pl opinie
Post autor: Guła »
Ja kupowałam u nich sukienki. Dobra jakość, nawet po praniu wyglądają super. Bardzo wygodne i każda Pani znajdzie coś dla siebie. Są wzory i dla starszych i dla młodszych kobiet. Polecam 

Post autor: Driś »
Dostałam w prezencie sweter wełniany z kaszmirem, kupiony właśnie w tym sklepie. I mówię zupełnie szczerze, chyba nigdy nie miałam tak ciepłego i przyjemnego swetra. Genialnie sprawdza się przy tych ostatnich mrozach.
Post autor: Bałka »
Jako, że właściwie od pół roku pracuję zdalnie, moim najczęstszym strojem są spodnie dresowe. Bardzo lubię właśnie z tego sklepu, bo są nie tylko eleganckie, ale też po prostu ładne.
Post autor: Nitką »
Jeśli chodzi o sukienki, to kupuję je głównie u nich. Jakość świetna. W ofercie mają i takie na co dzień, i takie bardziej eleganckie. Bardzo fajny sklep, polecam zajrzeć. . .
Post autor: Róża »
Super, że za zapisanie się do newslettera można teraz dostać zniżkę 20zł. Okazało się, że sukienka na wiosnę, która wpadła mi u nich w oko jest tańsza dzięki temu i mogę kupić sobie jakiś inny dodatek na wiosnę
.
kabel optyczny podłączenie

kabel optyczny podłączenie