Sportowe ubrania

Miejsce dla Pań - inspiracje, polecenia, pogaduchy o modzie. Zapraszamy do dyskusji.
Awatar użytkownika
Juta-69

Sportowe ubrania

Post autor: Juta-69 »

Hej! Wakacje się zbliżają, my zamierzamy w tym roku spędzić je bardzo aktywnie, stąd właśnie ten wątek - postanowiłam nieco odświeżyć swoją szafę w sportowe ubrania i bardzo liczę na Wasze polecenia sklepów ze sportowymi ciuszkami. Na pewno chciałabym kupić jakąś ciepłą bluzę polarową, bo wiadomo, że pogoda w PL nie rozpieszcza. No i damska kurtka przeciwdeszczowa :P
Awatar użytkownika
Werka

Re: Sportowe ubrania

Post autor: Werka »

Sklepów z odzieżą sportową nie brakuje, a trzeba pamięta o tym, że tego typu stroje powinny być jednak wysokiej jakości, żeby sprawdziły się w aktywności fizycznej, jaką się będzie wykonywało.
Ważka

Post autor: Ważka »

Jeśli tak jak ja jesteście fanami aktywnego spędzania czasu, z pewnością wiecie, jak ważne jest odpowiednie wyposażenie. Polecam wszystkim sklep https://kalsport.pl/ który oferuje zarówno sprzęt dla profesjonalistów, jak i dla osób dopiero zaczynających swoją przygodę ze sportem.
Sławomir

Post autor: Sławomir »

Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czas, dlatego często korzystam z tej opcji. Zainteresowanym tematem mogę polecić ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego z odzieża roboczą, w którego ofercie znajdziecie m.in. odzież robocza z nadrukiem i wiele więcej.
Ewonka

Post autor: Ewonka »

Wygodne i dobre jakości spodnie dresowe kupicie w Hibou :) One będą spoko nie tylko na siłkę, ale też na co dzień ponieważ są w takim miejskim stylu :) Można też do nich dobrać bluzę do kompletu - mają w Hibou różne fasony.
ODPOWIEDZ