victoriavynn.com opinie
Miejsce dla Pań - inspiracje, polecenia, pogaduchy o modzie. Zapraszamy do dyskusji.
- Bibiana1982
victoriavynn.com opinie
Post autor: Bibiana1982 »
Szukam sprawdzonych lakierów hybrydowych, akrylożeli i innych akcesoriów do profesjonalnego zdobienia paznokci. Możecie mi podpowiedzieć, czy lakiery Victorii Vynn są dobre? Dopiero zaczynam swoją przygodę ze stylizacją paznokci. Chętnie poznam opinie o victoriavynn.com
- ariel-78
Re: victoriavynn.com opinie
O! Jak dopiero zaczynasz, to pamiętaj, żeby podczas malowania nie zalewać skórek! To popularny błąd większości początkujących osób . A co do produktów victoriavynn to mam na ich temat dobrą opinię. Według mnie dobrze się sprawdzają.
- Roma
Ja i moje koleżanki mamy bardzo dobre opinie na temat produktów ze sklepu victoriavynn.com. Szczególnie polecam akrylożele, które łączą w sobie zalety akrylu i żelu. Dzięki temu można stworzyć wyjątkową i trwałą stylizację na paznokciach!
- zyta86
Uwielbiam lakiery od victoria VYNN! W jej sklepie jest ogromny wybór kolorów, więc znajdzie się odpowiedni odcień na każdą okazję. Lakiery tej marki są dobre – co potwierdzają same dobre opinie na jej temat.
- Ryszarda
Jak chcesz bawić się w profesjonalne zdobienie paznokci, to warto wybrać produkty tej marki. Victoria vynn to sprawdzona firma, która dostarcza najlepsze rozwiązania do zdobień paznokci.
- Sabrina
Używam ich od wielu lat i mogę szczerze polecić. Przetestowałam wiele marek, ale tylko victoria vynn spełnia moje wymagania. Lakiery tej marki są trwałe, łatwo się rozprowadzają i nie pękają – dla mnie to ich największe zalety.
- Zaneta
Dobre, nawet bardzo dobre! Lakiery tej marki są bardzo wytrzymałe, nie odpryskają i są wytwarzane z substancji bezpiecznych dla płytki paznokcia. Nie niszczą paznokci, co jest dla mnie dużym plusem .
- Monika
Jak chcesz zajmować się zdobieniem paznokci, to koniecznie zainwestuj w taki Nail Art. Box:
Sama taki mam i sprawdza się świetnie, wygodnie możesz na nim mieszać różne kolory, i potem nakładać je na paznokieć.
Sama taki mam i sprawdza się świetnie, wygodnie możesz na nim mieszać różne kolory, i potem nakładać je na paznokieć.
- Miśka
Jak dopiero zaczynasz to sprawdź sobie System Master Gel od Victorii vynn. Dzięki niemu przedłużysz swoje paznokcie i będą wyglądały naprawdę oszałamiająco. Robię taki manicure przed każdą imprezą i uważam, że wychodzi świetnie .
- Ola_K
Jeśli chodzi o zdobienie paznokci, to produkty victorii vynn mają bardzo dobre opinie. Ja na przykład mam taki atrament do zdobień:
Jest bardzo łatwy w aplikacji, ma mocny pigment i bardzo dużą wydajność. Dla mnie jest idealny . Może Tobie też przypadnie do gustu?
Jest bardzo łatwy w aplikacji, ma mocny pigment i bardzo dużą wydajność. Dla mnie jest idealny . Może Tobie też przypadnie do gustu?
- lila1996
Szczególnie polecam akrylożele tej marki! Ich technologia jest naprawdę innowacyjna, łączy w sobie najlepsze zalety żelu i akrylu. Dzięki temu manicure wykonany tą metodą jest naprawdę trwały, ale i elastyczny.
- Marzena-89
Post autor: Marzena-89 »
Używałam żeli do paznokci wielu firm, ale te od victorii vynn sprawdzają się najlepiej. Łatwo się nakładają, są wydaje i w dobrej cenie. Według mnie warto robić tam zakupy.
- Krysia
Osobiście nie zajmuję się manicure hybrydowym, ale często chodzę do różnych salonów. Profesjonalne kosmetyczki praktycznie zawsze korzystają z produktów marki Victoria Vynn. Wydaje mi się, że po prostu są bardzo dobre jakościowo, dlatego są takie popularne .
- irina-70
Sprawdzone lakiery hybrydowe to tylko od victorii vynn. Wysoka jakość w atrakcyjnej cenie. Sprawdź ofertę jej sklepu i wybierz coś dla siebie, wiele kobiet używa tych lakierów i bardzo im odpowiadają. Nawet moja kosmetyczka wyraziła ostatnio fachową opinię, że według niej te lakiery są jednymi z najlepszych na rynku. Według mnie warto w nie zainwestować!
- Lara
Zdecydowanie polecam markę victoria vynn! Mają świetne produkty – bardzo wysokiej jakości. Szczególnie polecam sprawdzić jej instagram – znajdziesz tam wiele inspiracji, jak można ozdobić paznokcie.
zez rozbieżny po operacji
zez rozbieżny po operacji
- Kasieńka30
Post autor: Kasieńka30 »
Pamiętam swoje początki z manicure . Dużo łez i zmarnowanych pieniędzy – przez to, ze inwestowałam w marki niskiej jakości. Dobrze, że pytasz o opinie. Korzystam z Vicotoria Vynn od dawna, zawsze gdy robię manicure klientkom i jestem bardzo zadowolona. Lakiery hybrydowe tej marki są bardzo łatwe w aplikacji, ale też bardzo wytrzymałe. Moim zdaniem warto w nie zainwestować.
- Benia
Również polecam markę victoria vynn! Jej lakiery są sprawdzone i polecane przez najlepsze stylistki paznokci. Sama często kupuję nowe kolorki na victoriavynn.com – wybór mają ogromny! Śmiało możesz kupować, gwarantuje, że to będzie trafiony wybór .