Body dla dzieci

Ciuchy dla maluchów. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą i najlepsze rozwiązania w wyborze ubioru dziecka.
Awatar użytkownika
Leka-88

Body dla dzieci

Post autor: Leka-88 »

Gdzie kupić dobrej jakości body niemowlęce? Chcę kupić kilka sztuk na różne okazje, z nadrukami - na przykład body na dzień ojca, wiecie o co mi chodzi, takie z napisem "syneczek tatusia" albo "wszystkiego najlepszego tatusiu", myślę, że mąż z takich bodziaków byłby zadowolonym. Ale po drodze synek będzie miał jeszcze roczek itp., więc takie body na pewno się przydadzą :)
Carmen

Re: Body dla dzieci

Post autor: Carmen »

Ja polecam sklep internetowy https://zabawkaiwyprawka.pl/ubranka/body Powiem szczerze, że rzadko robię zakupy stacjonarne, ponieważ ceny w sieciówkach skutecznie do tego zniechęcają. Unikam również ubranek za 5-10 zł, które zwykle są jednorazowe, a po praniu wyglądają okropnie. Lepiej wydać kilka złotych więcej, a mieć pewność, że skład nie budzi żadnych zastrzeżeń. Mój synek nie jest alergikiem, a sztuczne tkaniny podrażniają mu skórę. Uwielbiam body z napisami, genialnie wyglądają na pamiątkowych zdjęciach :)
safeeme

Post autor: safeeme »

Tak naprawdę ja sama mam problem z rozwiązaniem niektórych kwestii, niemniej jednak dla mnie nie tylko same ubranka są ważne, ale i zabawki. Stąd sprawdzam rowery dla dzieci . To dla mnie naprawdę kluczowe, dlatego pod wieloma sprawami mam jasność i staram się mieszać zakupy . Co wy na to?
mejusta

Post autor: mejusta »

Jeśli Wam powiem, że potrzebny mi będzie uniwersalny prezenty dla dwulatka , to jakie macie dla mnie powiązania, przykłady, możliwości. Nie mam za bardzo sama ruchu, bo jednak nie wiem, jak to poprowadzić, więc po prostu porozmawiajmy. Co wy na to? Co sądzicie?
ODPOWIEDZ