gucio24.com - opinie

Ciuchy dla maluchów. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą i najlepsze rozwiązania w wyborze ubioru dziecka.
Manikaś

gucio24.com - opinie

Post autor: Manikaś »

Mamusie, znacie jakiś dobry sklep z bucikami dla dzieci? Szukam dla moich rozrabiaków trwałych, dobrej jakości butów i trafiłam na stronę https://gucio24.com wydaje się, że ich buty są naprawdę solidne. Któraś z Was zamawiała buty od nich? Jak się sprawdzają? Chętnie poznam opinie na ich temat.
Łania

Re: gucio24.com - opinie

Post autor: Łania »

Nie zastanawiaj się, warto je kupić! Sama przetestowałam u mojego syna różne, więc mówię z doświadczenia, że buty dla dzieci ze sklepu Gucio24 są naprawdę dobrej jakości. Stabilnie trzymają nóżkę, są odpowiednio wyprofilowane.
heńka

Post autor: heńka »

Zdecydowanie polecam sklep Gucio24 - świetna jakość, bardzo kompetentna obsługa. Jestem zachwycona. Buty dla dzieci są naprawdę wyjątkowe. Polecam.
północ

Post autor: północ »

Fajnie, że mają w sklepie zakładkę jak dobrać rozmiar butów dla dziecka, bo szczerze mówiąc nie do końca wiedziałam jak zmierzyć stopę małemu. Zmierzyłam, kupiłam buty i jestem bardzo zadowolona z jakości. Rozmiar również dobrałam dzięki nim idealnie.
Staśka

Post autor: Staśka »

Mam dwójkę dzieci, więc doskonale wiem, jak ważne jest to, żeby buty dla nich były dobrej jakości. Gucio24 to moim zdaniem bardzo dobry producent butów dla dzieci. Moje dzieciaki noszą buciki tylko tej marki.
Awatar użytkownika
Moniska

Post autor: Moniska »

Jeżeli chodzi o zakupy dla dziecka to i tu na pewno też sklep internetowy https://haribi.pl się przyda. Sprawdźcie sobie ich ofertę jeżeli będziecie szukać fajnych zabawek dla waszych dzieci, albo takich na prezent dla waszych bliskich ;)
Hańsko

Post autor: Hańsko »

Moim zdaniem to najlepsze buty dla dzieci, szczególnie na początek, kiedy dziecko nie ma jeszcze stabilnej nóżki. Buty są idealnie wyprofilowane, stabilne i trwałe. polecam.
Bełnia

Post autor: Bełnia »

Mają bardzo dobrej jakości kapcie dla dzieci. Kupiłam synkowi dla przedszkola i jestem zadowolona. Dobrze trzymają stopę, a syn ma tendencję do koślawienia. Naprawdę dobry zakup, strzał w dziesiątkę.
bańka

Post autor: bańka »

Super że jeszcze istnieją manufaktury. Gucio to manufaktura tworząca buciki dla dzieci, rodzinna firma, tworząca z prawdziwą pasją. To nie są buciki, które rozpadną się po dwóch założeniach. To dobrej jakości produkt ze świetnych jakościowo materiałów.
Dońka

Post autor: Dońka »

Jestem zadowolona z zakupu tych bucików, ich właściwości to np. samodostosowujący się zapiętek do pięty dziecka, elastyczna podeszwa. To super butki z wysokiej jakości materiałów. I to nie jest masówka, tylko prawdziwa rodzinna manufaktura.

srebro koloidalne 500 ml
Minoń

Post autor: Minoń »

Buciki mają system Ergono - opatentowany system osiowego zaginania podeszwy. Umożliwia to korektę chodu dziecka. Te buciki są naprawdę super. Najlepsze buciki dla dzieci na rynku. Nie znajdziecie nic lepszego :)
Ninaś

Post autor: Ninaś »

Bardzo komfortowe buciki dla dzieci, idealnie wyprofilowane, tworzone z myślą o najmłodszych. Ochrona paluszków gdy dziecko raczkuje, zapiętek który sam się dopasowuje do ruchów dziecka. Dobre, trwałe, świetnej jakości buciki. Warto im zaufać. .
Zojiś

Post autor: Zojiś »

Ważne jest to, żeby obuwie dziecięce były dobrej jakości, żeby trzymały stabilnie nóżkę. I dlatego jestem tak bardzo zadowolona z tych, które kupiłam na stronie Gusio24. Super, że na stronie można dobrać odpowiednio rozmiar bucików dla dziecka. Polecam, z czystym sumieniem, naprawdę najlepsze buty dla dzieciaków. .
Macińa

Post autor: Macińa »

Super, że buty są ręcznie robione. Moim zdaniem jest to najlepszy wybór, jeśli chodzi o buciki dla dzieci. Kupiłam i jestem pod ogromnym wrażeniem, planuje kupić dla syna kolejną parę. . .

słuchawki multimedialne z mikrofonem tracer
Kamiś

Post autor: Kamiś »

Napraqdę fajne, bardzo dobre dla dzieci, dla ich prawidłowego rozwoju i zdrowia buciki dla dzieci. To nie jest masowa produkcja, tylko rodzinna manufaktura, więc dbałość o szczegóły, to jak buciki są tworzone, przemyślane - wszystko to sprawia, że są naprawdę wyjątkowe. Zdecydowanie polecam.
Leiśa

Post autor: Leiśa »

Zainteresował mnie system Ergono i musze powiedzieć że rzeczywiście to się sprawdza. Te buciki są świetne dla maluchów. Są idealnie dopasowane do dziecięcej stopy która właśnie uczy się chodzić. Zdecydowanie polecam. .

czaprak dla kuca
ODPOWIEDZ