Co sądzicie o tej sukience ?

Tutaj rozmawiamy oczywiście o UBRANIACH! To, co my, kobiety, kochamy najbardziej, czyli moda, trendy, stylizacje i ogromna dawka inspiracji.
Awatar użytkownika
Kasia9221

Co sądzicie o tej sukience ?

Post autor: Kasia9221 »

Hej! Co sądzicie o tej sukience
Obrazek
?
Będzie pasowała na wesele w maju? Znalazłam ja w sklepie merg.pl Wiem, że do maja jeszcze trochę ale strasznie wpadła mi w oko i ciekawa jestem Waszego zdania.
Awatar użytkownika
Gonia25

Re: Co sądzicie o tej sukience ?

Post autor: Gonia25 »

Sukienka naprawdę ładna, pasowałaby na różnego rodzaju eleganckie wyjścia. Możesz też jeszcze sprawdzić co mają do zaoferowania w sklepie Dstreet bo tam również jest bardzo duży wybór ubrań. W ofercie znajdziesz także sukienki, ale również i spódnice, bluzki czy kurtki. Dzięki temu może również znajdziesz coś bardziej na co dzień.
:)
Awatar użytkownika
AgnieszkaM

Post autor: AgnieszkaM »

na stronie internetowej mogę owszem przejrzec zdjecia sukienki ale wolę najpierw przymierzyc sukienkę przed zakupem. Ostatnio wlasnie przegladam te z Butik Modna z ich fanpageu https://www.facebook.com/butikmodna no i niektorymi jestem mega zauroczona. Chyba wybiorę się do jednego z ich sklepów stacjonarnych we Wrocławiu :)
Awatar użytkownika
szalona_dama

Post autor: szalona_dama »

pewnie :D śliczna jest :D
Awatar użytkownika
rafka

Post autor: rafka »

Jak ja mam wybrać sukienkę czy coś innego, to zaczynam od https://mybaze.com/pl/inspiracje-sukien ... nternetowy . Jak zerkniecie, to są tam świetne propozycje zebrane w jednym miejscu, również w atrakcyjnych cenach. Takie zakupy to przyjemność. Dwie nowe sukienki już wiszą w szafie, a co tam nie były drogie, ale za to jakie ładne :)
Awatar użytkownika
rezka

Post autor: rezka »

Nie wygląda to najgorzej. Można się na to zdecydować - tak myślę.
Właściwie można by zaryzykować tezę, że nonsensista to śmieszny poeta metafizyczny
ODPOWIEDZ