Dekoracje okienne - jakie wybraliście?

Tutaj rozmawiamy oczywiście o UBRANIACH! To, co my, kobiety, kochamy najbardziej, czyli moda, trendy, stylizacje i ogromna dawka inspiracji.
Buśka33

Dekoracje okienne - jakie wybraliście?

Post autor: Buśka33 »

Szukam sklepu z szeroki wyborem dekoracji okiennych, możecie mi w tym zakresie pomóc? Bo mi zdecydowanie brakuje pomysłu i nie wiem na co warto zwrócić uwagę, aby przede wszystkim wnętrze było stylowe ale i zapewniając nam prywatność wieczorami żeby też nie prześwitywały tak jak firany :)
Ołka

Re: Dekoracje okienne - jakie wybraliście?

Post autor: Ołka »

W takim razie jeżeli stylowe i porządnie wykonane dekoracje okienne to zdecydowanie Karnix, znajdziesz u nich zarówno rolety, ale też żaluzje drewniane w różnych wersjach i kolorach. Mam nadzieję, że będziecie zadowolone z poszukiwań i zakupy jak najbardziej okażą się udane dla ważnego wnętrza. Pozdrawiam i udanych zakupów życzę!
MajkaEś

Post autor: MajkaEś »

W przypadku Karnix zdecydowanie nie brakuje propozycji pięknych i dobrze wykonanych żaluzji. To co ich również wyróżnia to racjonalne ceny, wysoki poziom obsługi i jednocześnie dotrzymanie terminów realizacji co tez jest ważne jeżeli sprawnie chcecie wykończyć swoje wnętrze i też mieć jednak zasłonięte okna przed podglądaczami :)
Rezeńka

Post autor: Rezeńka »

Jak ładne dekoracje okienne to zdecydowanie Karnix, znajdziesz u nich zarówno rolety, ale też żaluzje drewniane w różnych wersjach i kolorach. Mam nadzieję, że będziecie zadowolone z poszukiwań bo jednak tez liczy się żeby były to rozwiązania na dłuższy czas, a nie że po chwili trzeba będzie je wymieniać bo np. wyblaknął.
Dośka

Post autor: Dośka »

W naszym przypadku wybór padł na dekoracje okienne w wydaniu żaluzji drewnianych od Karnix https://www.karnix.pl/zaluzje-drewniane-9870.html gdzie zdecydowanie nie brakuje ciekawych propozycji, jeśli chodzi nawet o żaluzje drewniane i ale też różnych rolet jak dzień/noc, rzymskie, czy przyciemniające. Ceny, wybór i łatwość dobrania odpowiedniego rozmiaru, dlatego na pewno jeszcze kiedyś skorzystam
Deęla

Post autor: Deęla »

Instalacja dobrej folii na oknach nie jest tak prostą sprawą, jak mogłoby się wydawać. Niektóre firmy wydają się być chętni do tego, ale w rzeczywistości nie zawsze może zapewnić potrzebujesz jakości. Myślę, że musisz to wziąć pod uwagę, a wtedy wszystko będzie dobrze. To naprawdę bardzo ważne i myślę, że powinieneś być ostrożny
Dęzko

Post autor: Dęzko »

Przyklejanie folii do okien jest dość trudne i nie każdy może to zrobić z pewnością. Mam szczęście znaleźć firmę, która naprawdę potrafi to zrobić folie na okna https://www.folie-expert.pl/folia-na-okna Są prawdziwymi profesjonalistami i dobrze wiedzą, jak i co robić na zamówienie swoich klientów. Nie raz się do nich zwracałem i byłem bardzo zadowolony z ich usług.
Awatar użytkownika
kiwi

Post autor: kiwi »

Prawda jest taka, że najlepiej postawić na jakieś designerskie zasłony, które będą nie tylko ładnie się prezentowały, ale również będą funkcjonalne. Wiele różnych ciekawych propozycji na pewno znajdziecie tutaj https://home-you.com/pl/salon/zaslony . Myślę, że warto się tam na spokojnie rozejrzeć i wybrać rozwiązania idealnie dopasowane do sowich potrzeb i możliwości finansowych.
ODPOWIEDZ