Warto zainwestować w wózek https://umalucha.pl/produkt/wozek-cybex ... on-edition. Nie tylko ze względu na ogromny komfort, funkcjonalność i bezpieczeństwo wózka, ale również ze względu na unikatowy design. Serdecznie polecam wózek każdemu, kto spodziewa się dziecka.
Myślę, że przede wszystkim ważne aby wózek był bezpieczny i wygodny. Ja jeżdżę e/type z anexa i jestem zadowolona. Sprawdza mi się na każdym podłożu, ma zwrotne koła, dobrą amortyzację i jest prosty w obsłudze. Duży plus również za pakowną torbę;)!
I tu się zgadzam;) Też zdecydowałam się na model e/type od anexa i bardzo sobie go chwalę. Wózek jest wygodny, solidny i zwrotny a przy tym fajnie się prezentuje;)
nie znam tych wózków, o których piszecie dziewczyny, ale zgadzam się, że wózek przede wszystkim powinien być bezpieczny i wygodny, nie tylko dla dziecka, ale i dla rodzica. Poza tym, powinien być lekki i posiadać skrętne koła. Fajnie też, jeśli można budkę ustawiać przodem, jak i tyłem do kierunku jazdy.
Myślę, że przede wszystkim ważne aby wózek był wygodny, solidny i funkcjonalny. A jesli przy tym wygląda też modnie to tylko lepiej;) Ja akurat znalazłam to wszystko w anex m/type z którego jestem bardzo zadowolona!
Modą w tym przypadku lepiej się nie kierować raczej bardziej kłaść nacisk na funkcjonalność i bezpieczeństwo dziecka w owym wózku.
Dziecko jak już jest bardziej świadome i w nim siedzi to interesuje się nową skarpetą, czapeczką, bucikiem, czy też grzechotką
a nie też jakiej maści ma swój pierwszy wózek.
Polecam zadbać o wygląd zmęczonych mam i tatusiów, fajne zniżkowe ceny są teraz na crossjeans.com
Barla pisze: ↑27 maja 2020, 1:41
A co to? Rewia mody czy jednak wygoda i bezpieczeństwo dziecka?
stalowe centrum serwisowe
Wiesz ja nie w sensie rewii mody, ale w sensie żeby zmęczeni rodzice nie wyglądali strasznie w jakiejś wyciągniętej wymiętej bluzie, starej koszuli itp. Mając małe dziecko o siebie też trzeba jakoś zadbać, nawet skromnie to poprawia nastrój, wiem po sobie.
Ja miałam tu na wychowaniu Julkę, nie w sosie było mi łazić non stop w wyciągniętej bluzce i starych dresowych spodniach, mimo zmęczenia lepiej czułam się w jeansach, w jakieś bluzce. Wtedy łatwiej było mi się małą zająć. Lepiej psychicznie się czułam.
Tak, ale w sumie upodobania i moda jeśli chodzi o wózki też się zmienia, mi się teraz podobają zupełnie inne wózki niż ten który miała na przykład moja starsza siostra przy swoich dzieciach, ja wybrałam bajeranckiego i bardzo praktycznego x-landera w ciemnym kolorze a ona wolała pastele bo takie wtedy były modne
Modny to jest teraz wózek silver cross, pokochały go nawet celebrytki takie jak Natalia Siwiec czy Janachowska. Mi też się te wózki bardzo podobają, jakbym miała kupować teraz to na pewno na taki bym się zdecydowała
Ważne aby wózek był przede wszystkim wygodny i bezpieczny a jeśli przy tym ma też fajny wygląd to tylko duży plus:) Ja zdecydowałam się na model l/type z anexa, według mnie wózek jest solidny, zwrotny i poręczny a przy tym w nowoczesnym stylu;)
ja będę kupować AXO z firmy CAVOE. Póki co czekam tylko aż będzie dostępny w sklepach ( jakoś na przełomie czerwca i lipca). Bardzo nowoczesna spacerówka przeznaczona dla dzieci od urodzenia aż do 22 kg super amortyzacja, mocne duże koła z gumowymi oponami.
karolajna pisze: ↑19 cze 2020, 11:06
ja będę kupować AXO z firmy CAVOE. Póki co czekam tylko aż będzie dostępny w sklepach ( jakoś na przełomie czerwca i lipca). Bardzo nowoczesna spacerówka przeznaczona dla dzieci od urodzenia aż do 22 kg super amortyzacja, mocne duże koła z gumowymi oponami.
też się nad nim zastanawiałam ale w koncu kupiłam już ten drugi model OSIS. Jest świetny, nieco mniejszy niż Axo bo dla dzieci 0-15 kg. mozna sobie wedle uznania dokupić jeszcze gondole albo klasyczna albo miękką
My obecnie jeździmy spacerówką. Mamy air-x z anexa i jestem zadowolona. Wygodna, łatwa w obsłudze, szybko się składa a maluch ma w niej sporo miejsca:)
Barla pisze: ↑27 maja 2020, 1:41
A co to? Rewia mody czy jednak wygoda i bezpieczeństwo dziecka?
stalowe centrum serwisowe
Dlatego ja postawiłam na Anexa M type choć nie powiem ale design tez ma ładny ale to tak przy okazji bo bezpieczeństwo dziecka w wózku jest najważniejsze .
a dla mnie bezkonkurencyjne są wózki z Cavoe mamy ten model Axo, to spacerówka dla dzieci już od urodzenia. nie trzeba kupować dodatkowej gondoli ( choć jest taka możliwość ) bo siedzisko rozkłada się zupełnie na płasko dodatkowo mocne koła, dobra amortyzacja.
zgadzam się z karolajną jeśli chodzi o wózki z firmy Cavoe. my mamy ten mniejszy model OSIS, dokupilismy jeszcze dodatkowo miękką gondolę. kompaktowy, składa się dosłownie jedną ręką ( razem z siedziskiem), zajmuje niewiele miejsca po złożeniu.
Myślę, że moda to jedna kwestia, ale podstawa to to, by wózek był bezpieczny. Tutaj link zerknijcie sobie na różne modele wózków. Bezpieczenstwo dziecka jest podstawą, więc to powinien być priorytet przy wyborze, a nie wygląd.
Wiem, znam wózki z tej firmy ale sama jednak kupiłam xlandera, fajnie że można go za darmo do domu zamówić na próbę bo nie wiem czy teraz zdecydowałabym się na chodzenie po sklepach
prawda jest taka, ze wygląd to nie wszystko. szukając wózka na co dzień albo takiego do zadań specjalnych ( np do częstych podróży) trzeba patrzeć na jego funkcje. My mamy spin z euro cart bo dużo podróżujemy i zależało mi na czymś lekkim, co szybko się składa i nie zajmuje wiele miejsca.
keska też myślałam o tym spinie z euro cart ale ostatecznie postawiliśmy na volt pro super cena, łatwość w użytkowaniu ( system składania jedną ręką). Mnie się podoba sama kolorystyka, taka pastelowa
Koniecznie zobacz sobie wózek Riko Basic Pastel. Myślę, że cię zachwyci Ja się w nim zakochałam od pierwszego prowadzenia. Nie dość że super wygląda to jeszcze jest bardzo lekki, zwrotny i przede wszystkim bezpieczny dla maluszka.
Cavoe ma designerskie wózki mi szczególnie spodobał się OSIS jest zwrotny, ma amortyzację na wszystkich 4 kołach, te przednie można zablokować do jazdy na wprost. Idealny do miasta, lekki jest przeznaczony dla dzieci od urodzenia do 15 kg
Widziałyście może wózek Dante/Berto z Coletto? To dokładnie ten: https://www.coletto.pl/produkt/95/danteberto. On tak mi się strasznie spodobał, jak przeglądałam ofertę tego producenta, że musiałam go kupić. Oczywiście mojego wyboru nie oparłam tylko na wyglądzie, bo wózek jest świetnej jakości, doskonale wykończony, solidny i wytrzymały. Posiada amortyzatory, ma miękkie zawieszenie, wentylację, jest wygodny i do sterowania i dla dziecka. Sprawdza mi się bardzo dobrze, szczerze mogę go i samego producenta polecić.
Moim zdaniem opcja wózka 2w1 to najlepsze rozwiązanie, ponieważ cały czas mamy jeden stelaż i w dowolnym momencie zmieniamy tylko wkład wózka. Ciężko wybrać konkretny model, a po wielu opiniach i po długim czasie wybraliśmy model Riko Basic Plus. Najbardziej klasyczny model tej firmy, ale dla mnie najlepszy.
wiadomo, piękny wygląd to nie wszystko. Wózek przede wszystkim musi być wygodny dla maluszka i bezpieczny. Fajnie jeśli tez jest funkcjonalny i praktyczny. Ja zdecydowałam się na m/type z anexa, spełniał wszystkie moje oczekiwania a do tego prezentował się nowocześnie i stylowo;)
Ja zdecydowałam się na l/type z anexa. Wózek przede wszystkim jest wygodny, poręczny, solidny i wytrzymały. Ma dobrą amortyzację, łatwo i szybko się składa i nie zajmuje wiele miejsca. Przy tym wszystkim prezentuje się również nowocześnie i modnie, ma ciekawą kolorystykę do wyboru;)
Jadźka pisze: ↑07 kwie 2021, 16:29
Ja zdecydowałam się na l/type z anexa. Wózek przede wszystkim jest wygodny, poręczny, solidny i wytrzymały. Ma dobrą amortyzację, łatwo i szybko się składa i nie zajmuje wiele miejsca. Przy tym wszystkim prezentuje się również nowocześnie i modnie, ma ciekawą kolorystykę do wyboru;)
Też mam anex ale model Quant;) Jego ogromną zaletą jest na pewno to, że wszystkie funkcje obsługiwane są jedną ręką- dzięki temu sama bez problemu radzę sobie z wózkiem i dzieckiem
Dla mnie było najważniejsze, aby wózek dobrze się sprawdzał i całkowicie moje oczekiwania spełnił Riko Basic Pastel. Wózek wybrałam ze względu na zaskakująco niską cenę i wyjątkowy wygląd. Okazał się mieć świetną amortyzację, dużo miejsca w gondoli i spacerówce, przy czym pozostaje zgrabny i zwrotny.
Mniej więcej tym kierowałam się przy zakupie właśnie x-landera, z tym że chciałam mieć wózek na trudniejszy teren, a wózek poza tym ma fantastyczną duża budę w spacerówce, idealną na jesienną czy zimową pogodę ale i latem ochroni dobrze przed słońcem, poza tym łatwo go błyskawicznie złożyć
Z czystym sumieniem z własnego doświadczenia polecam Riko Side. Wózek robi duże wrażenie wizualnie, ale też świetnie sprawdza się w praktyce. Ma wiele zalet, a jedną z nich jest chociażby jego lekkość, świetna amortyzacja czy też wygoda. My jesteśmy bardzo zadowoleni.
Naprawdę takie ważne jest jaki wózek jest modny? Ja to jestem do bólu praktyczna. Pewnie, że wózek spacerowy powinien być ładny https://fartlandia.pl/28-wozki-gleboko-spacerowe-2w1 estetką także jestem, ale najważniejsze dla mnie by dla maluszka był wygodny. Tak jak i dla mnie, by dobrze się prowadził.
Wózek ma byc przede wszystkim funkcjonalny... Moim zdaniem warto wziąć pod uwagę wózek Axo od Cavoe - https://cavoe.eu/ Ja zdecydowałam się na ten wózek bo idealnie sprawdza się w każdym terenie. Ma duże, gumowe koła, jest lekki i posiada amortyzatory. Prowadzenie go to czysta przyjemnośc.