Czy wiesz, że statystyczna kobieta ma w swojej szafie buty warte łącznie 2 tys. złotych? Kobiety kochają buty z wzajemnością. Łączy je nierozerwalna więź, tworzą zgrany duet. Buty od wieków są symbolem kobiecej mody, a projektanci wciąż zaskakują nas swoją kreatywnością, tworząc modele o niebanalnych połączeniach materiałów, wzorów i kolorów.
https://webetech.pl/go/35552a34ee
Obuwie Damskie
Tutaj rozmawiamy oczywiście o UBRANIACH! To, co my, kobiety, kochamy najbardziej, czyli moda, trendy, stylizacje i ogromna dawka inspiracji.
Re: Obuwie Damskie
Post autor: łasica »
szczerze? nie dziwi mnie to sama mam wiele par butów i nigdy nie podliczałam ich wartości. oto mój najnowszy nabytek: .
nie ukrywam, że na zakup zdecydowałam się pod wpływem chwili. obecnie w sklepie www.luxusowi.pl trwają wyprzedaże i kiedy zobaczyłam, że te szpileczki casadei są przecenione i jeszcze mogę wykorzystać kod rabatowy ze strony głównej www,luxusowi.pl dający 20% zniżki, to długo się nie zastanawiałam. no co? ktoś jeszcze mógł je wykupić.
nie ukrywam, że na zakup zdecydowałam się pod wpływem chwili. obecnie w sklepie www.luxusowi.pl trwają wyprzedaże i kiedy zobaczyłam, że te szpileczki casadei są przecenione i jeszcze mogę wykorzystać kod rabatowy ze strony głównej www,luxusowi.pl dający 20% zniżki, to długo się nie zastanawiałam. no co? ktoś jeszcze mógł je wykupić.
Re: Obuwie Damskie
Post autor: martaś »
Pewno tak jest u większości kobiet. U mnie królują przede wszystkim tenisówki. W nich najwygodniej mi w pracy. Nie oznacza to jednak, że nie posiadam również szpilek czy kozaczków. Ale dwa tysiące ? Poluję na promocje , np jakiś czas temu na stronie www.crossjeans.pl kupiłam w promocji dwie pary tenisówek. A że są naprawdę super poczekam na kolejną promocję, żeby kupić kolejne.