Cześć dziewczyny,
co robicie z ciuchami, które są na Was za małe lub za duże. Albo po wyjściu ze sklepu już Wam się nie podobały... Jednym zdaniem, co robicie z niechcianymi ciuchami? Oddajecie gdzieś? Sprzedajecie? Nowe czy w stanie bardzo dobrym można sprzedać - ok, ale co z takimi, co to na sprzedaż się nie zadają, ale wyrzucić też szkoda?
Ten cały zakaz wychodzenia z domu, zagnał mnie do szaf - mojej i moich najbliższych, i nagle się okazało, ze mam całkiem sporo ciuchów, których nie nosimy...
Emma,
kosmetyczka Gdynia
Oddam ciuchy?
Tutaj rozmawiamy oczywiście o UBRANIACH! To, co my, kobiety, kochamy najbardziej, czyli moda, trendy, stylizacje i ogromna dawka inspiracji.
- EmmaJones58
- calineczka
Re: Oddam ciuchy?
Post autor: calineczka »
Wróciliśmy jakiś czas temu z urlopu i miałam przymusową kwarantannę. Wzięłam się za porządkowanie szafy. Okazało się, że mam mnóstwo ubrań, których już nie noszę. Niektóre raz założone. Postanowiłam sprzedać. Chciałam lokalnie, więc sprawdziłam ogłoszenia radom Znalazłam portal multino https://multino.pl/. Większość rzeczy mamy już sprzedane.EmmaJones58 pisze: ↑03 kwie 2020, 13:38 Cześć dziewczyny,
co robicie z ciuchami, które są na Was za małe lub za duże. Albo po wyjściu ze sklepu już Wam się nie podobały... Jednym zdaniem, co robicie z niechcianymi ciuchami? Oddajecie gdzieś? Sprzedajecie?
- pliszka
Re: Oddam ciuchy?
To na Pokato dodaj ogłoszenie za darmo. Na pewno ktoś się znajdzie, komu takie ciuchy się przydadzą. Pomyślcie o tym. Na pewno nie należy ich wyrzucać. Trzeba dbać o środowisko. Jeśli ubrania są za duże lub za małe czy też zwyczajnie wam się nie podobają, to z pewnością ktoś inny zrobi z nich użytek.