Sportowe ubrania

Tutaj rozmawiamy oczywiście o UBRANIACH! To, co my, kobiety, kochamy najbardziej, czyli moda, trendy, stylizacje i ogromna dawka inspiracji.
Awatar użytkownika
Klara1994

Sportowe ubrania

Post autor: Klara1994 »

Może wielu z Was odzież sportowa nie wydaje się odpowiednim tematem do działu moda, ale powiem Wam szczerze, że moim zdaniem moda sportowa to jest temat bardzo niedoceniany, a ja właściwie codziennie właśnie w ten sposób się ubrania. Stawiam na taką sportową elegancje, dla mnie to jest zdecydowanie najwygodniejsze rozwiązanie na co dzień. Jak jest u Was?
magiczna

Re: Sportowe ubrania

Post autor: magiczna »

A może ktoś z was poszukuje odzież kolarską? Jak tak, to ostatnio odkryłam całkiem fajną firmę, która ma atrakcyjne ceny w tym zakresie https://www.vergesport.com/pl-pl/odziez ... kolarstwo/ warto się przyjrzeć ich ofercie. Zwłaszcza, że nawet możecie u nich zamówić odzież zgodną z waszym potrzebami estetycznymi itd.
juliape_07

Post autor: juliape_07 »

Ja osobiście polecam sklep by Insomnia, ciekawy wybór modeli, jak ktoś kocha sportową elegancję to na pewno coś znajdzie dla siebie. Jest dużo modeli spodni, mój ulubiony model to JUDY PANTS, fajnie się sprawdzą też w wersji eleganckiej z marynarką i jakimiś sneakersami :D :D
zołzaa55

Post autor: zołzaa55 »

O. to jak sportowo, to do biegania latem bez problemu powinna Wam wystarczyć czapki męskie z daszkiem , bo dla mnie to naprawdę sensowne. Mam nadzieję, że znajdziemy sobie coś konkretnego i ja mam wrażenie, że to się na spokojnie sprawdzi w Kabak. To naprawdę fajny, kompleksowy sklep.
muciak

Post autor: muciak »

to jak chcesz sportowe to rzuć okiem na markę hibou są takie basicowe - sportowe i miejskie. ja lubię bo jakościowo są świetne no i jednak nie jest to taka masówka jak w sieciówkach :)

UWAGA! nie płaci za usługi SEO - sprawdź w BIG ..
ODPOWIEDZ