Sukienka dla świadkowej

Tutaj rozmawiamy oczywiście o UBRANIACH! To, co my, kobiety, kochamy najbardziej, czyli moda, trendy, stylizacje i ogromna dawka inspiracji.
Awatar użytkownika
puchinka

Sukienka dla świadkowej

Post autor: puchinka »

Dziewczyny, wesele przede mną w roli świadka i szukam sukienki. Nie może być też za jasna ani znowu ciemna, może w kolorze pastelowym albo brudny pudrowy róż. Nie wiem co teraz jest modne, i gdzie najlepiej szukac takich sukienek, bo jak przejrzałam w stacjonarnych sklepach to albo babcine, albo znowu nie pasuje w na mnie, bo za szeroka, lub za wąska. Będę wdzięczna za propozycje, czas goni a musze kupić.
Awatar użytkownika
Bazimieny

Re: Sukienka dla świadkowej

Post autor: Bazimieny »

Wiecie na ile jest to godne zaufania? Nie wiem czy korzystać z tej propozycji.
Dobrze, że krwawiące ludzkie serce to tylko metafora, bo inaczej nasza planeta ociekałaby czerwienią.
Awatar użytkownika
katarzyna987

Post autor: katarzyna987 »

Napewno nie może być czarna i biała tych kolorów nie powinno się ubierać . Tutaj można stawiać na błękit albo jakieś pastele. A jaki fason myślisz żeby wybrać? Krój księżniczki wydaje się super pomysłem ! :D
Awatar użytkownika
walentka

Post autor: walentka »

Zgadzam się z poprzednikiem, na pewnie nie czarna ani biała. Myślę że jako świadkowa możesz założyc sukienkę w kolorze brudny pódrowy róż, może coś pastelowego. Wiadomo że musisz wyglądać elegancko więc może delikatnie rozkloszowana, do kolan. Na ramiączkach. No wszystko zależy od tego jaka też masz figurę dlatego ciężko doradzić. Ale wiem jedno nie ma co przesadzać z biżuterią, dodatkami, czasem to przytłacza całokształt.
Awatar użytkownika
czystek

Post autor: czystek »

Otóż to bycie świadkiem nie jest takie proste, bo musisz uważać by nie przyćmić kreacją panny młodej :) a z tym różnie bywa. Przede wszystkim musisz się zastanowić w jakim kolorze najlepiej się czujesz, bo nie koniecznie może być Ci do twarzy w pastelach. Co do długości i wycięć w kiecce to uważaj, by potem podczas tańców byś nie musiała trzymać kiecki bo np widać Ci majtki ( lub ich brak), jak ubierzesz za krótką. To już decyzja należy do Ciebie. W internecie zawsze coś dla siebie znajdziesz
Awatar użytkownika
Kundzia

Post autor: Kundzia »

Niedługo będę występowała w tej samej roli na ślubie brata i przeglądałam już bardzo dużo butików internetowych. Jest tylko tak naprawdę jeden, który przyciągnął moją największą uwagę. To Cocomoda https://www.cocomoda.pl . W tym roku są modne różne kolory i wzorzyste tkaniny, ale na takiej uroczystości nie jest wskazane zbytnie przyciąganie uwagi. Główną rolę gra panna młoda i to ona w tym dniu króluje. Dlatego my musimy, stojąc na uboczu, reprezentować elegancki i trochę bardziej skromny styl. W grę wchodzą wszystkie stonowane odcienie oprócz czerni i bieli.
Awatar użytkownika
gosiaczek

Post autor: gosiaczek »

Ja byłam ostatnio na takim weselu gdzie właśnie nie królowały sukienki, sporo kobiet było właśnie w spodniach i koszulach. I muszę przyznać że wyglądało to naprawdę ciekawie, sama nawet się zastanawiałam czy na następnym na jakim będę czy sobie nie kupić i nie założyć czegoś innego https://mybaze.com/pl/inspiracje-maryna ... -na-wesele
Awatar użytkownika
Antoni21

Post autor: Antoni21 »

W sumie, czemu nie? Skoro szyje się sukienki dla panny młodej, to dlaczego nie dla świadkowej. Moim zdaniem, powinniście zajrzeć do https://otula.pl/pl/c/BAWELNA-WZORZYSTA/129 i samemu przekonać się, jakie stwarza to przed Wami możliwości. Czuję, że będzie to dla Was bardzo ciekawą alternatywą.
ODPOWIEDZ