Ubrania

Tutaj rozmawiamy oczywiście o UBRANIACH! To, co my, kobiety, kochamy najbardziej, czyli moda, trendy, stylizacje i ogromna dawka inspiracji.
Awatar użytkownika
Anna78

Ubrania

Post autor: Anna78 »

Czesc,

Znacie jakis fajny sklep online z ubraniami? :) mOzecie mi cos polecic sprawdzonego?
Awatar użytkownika
Alicja88

Re: Ubrania

Post autor: Alicja88 »

Czesc,

ja moge Ci polecic sklep Wassyl.
Kupilam tam ostatnio koszule, bluzki i swetry :)
Polecam sprawdzic ten sklep, wg mnie jest swietny!
Awatar użytkownika
Gonia25

Post autor: Gonia25 »

Ostatnio szukając fajnych nowych ciuchów w sklepie internetowym znalazłam spodnie z zamkiem z tyłu. Bardzo mi się spodobały, bo wyglądają dość innowacyjnie i wyróżniają się na tle innych. A lubię właśnie ubrania, które nie są takie oczywiste.
Awatar użytkownika
Aida

Post autor: Aida »

Na born2be można znaleźć naprawdę fajne, jeżeli chodzi o fason, jak i kolorystykę ubrania. Sama wypatrzyłam tam m.in. rewelacyjne leginsy , które można z powodzeniem wykorzystać w wielu nie tylko jesiennych stylizacjach, a co najważniejsze zapewnią nam komfort i odpowiednią ochronę przed chłodem:).
Awatar użytkownika
kora

Post autor: kora »

Moj ulubiony sklep to ten https://byinsomnia.com/pl/ Ostatnio kupiłam u nich kilka ciepłych sweterków na jesień i zimę. Polecam zajrzeć do ich sklepu internetowego, bo mają duzy wybór swetrów, tunik i sukienek na każdą okazję, we wszystkich rozmiarach. Wszystkie ubrania są bardzo dobre jakościowo i cenowo całkiem w porządku.
Awatar użytkownika
doria4

Post autor: doria4 »

W sklepach internetowych można wyszukać czasem bardzo oryginalne i wyjątkowe ubrania. Jest ich mnóstwo i wiem, że zawsze T-shirty męskie się przydadzą. Szukałam ich ostatnio dla męża. Wiadomo, że trzeba wybrać ubrania w swoim stylu i nie każdemu będzie się podobać to samo.
Awatar użytkownika
modna9

Post autor: modna9 »

Dobrze dopasowane i stworzone ubrania, na pewno są czymś, czym warto się chwalić. Stąd też pomysł na znalezienie swojej ulubionej hurtowni - skorzystaj z https://www.e-hurtowo.eu/ i wybierz dla siebie najlepsze z możliwych propozycji ubrań.
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Ja znalazłam ostatnio super sklep, w którego asortymencie można znaleźć markowe ubrania w super cenie! Nie ukrywam, że lubię śledzić trendy i podążać za nowościami. Ostatnio na stronie upolowałam czarne sneakersy Karl Lagerfeld, z których jestem baaardzo zadowolona. Świetnie spiszą się na zimę :)
Awatar użytkownika
czarownica

Post autor: czarownica »

Założenie tutaj konta było dobrym wyborem. Przydaje mi się bardzo te forum.
Rzecz gorsza od dorsza to tran.
Awatar użytkownika
nunez

Post autor: nunez »

Sukienki na szczególne okazje na pewno trzeba mieć i co jakiś czas też kupić sobie nową. Wiem, że w internecie można znaleźć ich mnóstwo. Warto popatrzeć w sklepach takich jak merg.pl Tam bardzo często zerkam na ubrania. Spodobała mi się ostatnio zielona sukienka.

Obrazek
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Mi ostatnio koleżanka poleciła sklep Talya. Z tego co się orientuje to wszystkie sukienki są szyte w szwalni na terenie Polski z materiałów wysokiej jakości. Moim ostatnim faworytem jest sukienka na urodziny w kolorze soczystej czerwieni. Już nie mogę się doczekać, aż ją założę :)
ODPOWIEDZ