Wózek dziecięcy

Tutaj rozmawiamy oczywiście o UBRANIACH! To, co my, kobiety, kochamy najbardziej, czyli moda, trendy, stylizacje i ogromna dawka inspiracji.
Awatar użytkownika
Antoni21

Wózek dziecięcy

Post autor: Antoni21 »

Jeśli szukacie wózków dla Waszego malucha, to od razu Wam podpowiem, że dobrym pomysłem będzie sprawdzenie tych egzemplarzy, które znajdziecie w https://umalucha.pl/produkt/anex-sport- ... lekcja-new Kupując je, macie pewność, że będą Wam służyły odpowiednio długo. Pamiętajcie o tym.
Awatar użytkownika
Olkka

Re: Wózek dziecięcy

Post autor: Olkka »

Ja akurat zdecydowałam się na anex e/type i jestem z niego zadowolona. Wygodny, poręczny, łatwy w obsłudze a przy tym bezpieczny i solidny. Mam nadzieję, że posłuży mi jeszcze przy drugim dziecku;)
Awatar użytkownika
emka012

Post autor: emka012 »

Szukamy aktualnie dobrego wózka dla naszego dziecka. Będziemy sporo podróżowali samochodem, dlatego też ważne, by był on na tyle funkcjonalny, by wejść do auta. Czy warto szukać Wózków spacerowych na Ceneo.pl ?
Awatar użytkownika
AnitaT

Post autor: AnitaT »

Olkka pisze: ↑08 sty 2020, 14:29 Ja akurat zdecydowałam się na anex e/type i jestem z niego zadowolona. Wygodny, poręczny, łatwy w obsłudze a przy tym bezpieczny i solidny. Mam nadzieję, że posłuży mi jeszcze przy drugim dziecku;)
Też mam anexa z tym, że m/type i również sobie go chwalę. Fajnie, lekko się prowadzi, ma duże i zwrotne koła a do tego dobrą amortyzację.
Awatar użytkownika
iza

Post autor: iza »

Fajny jest ale ja swojego x-landera raczej na żaden inny bym nie zamieniła. Jest elegancki, mogłam go kupić w moim ulubionym kolorze i ma mnóstwo bajerów, np diody led w podnóżku dzięki którym widać go z daleka nawet w ciemnościach. To także bardzo poprawia bezpieczeństwo
Hańka44

Post autor: Hańka44 »

No to w takim razie zabierając się za poszukiwania pięknych i funkcjonalnych propozycji wózków dziecięcych, także w wydaniu wielofunkcyjnym to tutaj jak najbardziej mogę polecić też, abyście się rozpoznali w ofercie przygotowanej przez Recaro Kids https://www.recaro-kids.pl/wozki/wozki- ... cyjne.html bo też na jeden z nich modeli się zdecydowaliśmy po narodzeniu naszego synka, czyli wersji CityLife do 15kg. Bardzo ładnie wykonany, do tego z dodatkowym miejscem na wszystkie potrzebne akcesoria i mega wygodnym miejscem dla maluszka zarówno jeśli chodzi o gondolę, jak i później spacerówkę :)
Jadźka

Post autor: Jadźka »

My jeździmy anexem l/type i wózek jest rewelacyjny. Lekki, zwinny i poręczny, po złożeniu ma bardzo kompaktowe wymiary. Tam nawet gondola jest składana więc w bagażniku zajmuje na prawdę niewiele miejsca:) Spacerówka od kompletu składa się ze stelażem. Całość jest łatwa w obsłudze i prezentuje się nowocześnie i stylowo:)
Zośka

Post autor: Zośka »

Poznajcie całą ofertę od firmy https://www.besafe.com.pl/foteliki-dla-dziecka oni w swojej ofercie mają komfortowe i bezpieczne foteliki dla dzieci do samochodów. To firma która ma tylko sprawdzone najlepsze produkty. Warto znać takie firmy
Carmel56

Post autor: Carmel56 »

Polecam Riko Side, który urzekł mnie z wyglądu. To nie wszystko, bo wózek ma też rewelacyjną specyfikację, dzięki której będzie funkcjonalny przez całe wózkowanie. Na uwagę zasługuje też jakość wózka - jest bardzo dobra przy całkiem przyzwoitej cenie.
Candy65

Post autor: Candy65 »

Dobrym wyborem szczególnie dla osób mieszkających w mieście jest Cavoe Osis. Gorąco polecam ten wózek - zgrabny, lekki i można do niego dokupić większe koła, a wtedy sprawdzi się też w trudniejszym terenie.
ODPOWIEDZ