Wózek

Polecamy strony, butiki, sklepy online. Moda damska, męska i dziecięca, dodatki, buty, lakiery do paznokci, akcesoria do włosów i wszystko, co związane z modą i stylizacjami.
frów

Wózek

Post autor: frów »

Cześć, czy wybierając wózek dla dziecka są jakieś kluczowe elementy na które zawsze zwracacie uwagę? Ze względu że mam pierwszy zakup takiego produktu za bardzo nie wiem na co zwróci uwagę. Wiele piszą na blogach o regulacjach, blokadach, amortyzatorach czy różnego rodzaju kółkach. Jednak czy są elementy które lepiej posiadać aniżeli nie?
nóooja

Re: Wózek

Post autor: nóooja »

No dobrze, a jakie spacerówki mi dziś polecacie? Jako niedoświadczonej matce, która chce jak najlepiej dla swojego dziecka? Może jakieś wskazówki, na które ja się oczywiście piszę? Nie chcę kupić byle czego, a skoro to moje pierwsze dziecko ,to może się okazać, że tak właśnie będzie. To jak?
Awatar użytkownika
lucia

Post autor: lucia »

nóooja pisze: ↑20 kwie 2021, 12:23 No dobrze, a jakie spacerówki mi dziś polecacie? Jako niedoświadczonej matce, która chce jak najlepiej dla swojego dziecka? Może jakieś wskazówki, na które ja się oczywiście piszę? Nie chcę kupić byle czego, a skoro to moje pierwsze dziecko ,to może się okazać, że tak właśnie będzie. To jak?
Kochana ja mogę polecić Ci spacerówki x-lander, mają kilka rewelacyjnych modeli, ja mam x-fly, taką typowo wyjazdową, leciutką ale bardzo wygodną i solidną a jest jeszcze rewelacyjna x-go i najnowsza, bardzo designerska i elegancka x-follow
Aśka

Post autor: Aśka »

Jeśli chodzi o spacerówki to fajne jest też air-x z anexa:) Sama taką mam i sobie chwalę. Wygodna, poręczna, lekko się prowadzi i jest łatwa w obsłudze:) Sama bez problemu daje sobie z nią radę i co ważne, wózek po złożeniu nie zajmuje wiele miejsca w bagażniku;)
Zośka

Post autor: Zośka »

Ja akurat zdecydowałam się na wózek z opcją 2w1 od anex, mam model e/type i jestem z niego bardzo zadowolona. Ogólnie całość jest bardzo poręczna, solidna no i co ważne łatwa w obsłudze. Wózek po zmianie na spacerówkę nic nie traci na swojej zwinności i poręczności a dzięki skórzanym wstawką prezentuje się rewelacyjnie;)
wózek43

Post autor: wózek43 »

Jeśli twoje dziecko potrzebuje specjalnego wózka, to mozesz zobaczyć na stronie Wózek inwalidzki gdzie jest bardzo dobrej jakości wózek, przenośny lekki bo waży 11 kilogramów. Możesz bez obaw go stosować na zewnątrz, jest wykonany z dobrej jakości tkaniny. Ja jestem bardzo zadowolony z niego, bo altwo się go składa i można bez problemu zmieścić w bagażniku. Polecam
Awatar użytkownika
iza

Post autor: iza »

A wracając do wózków dla dzieci to zdecydowałam się na x-landera i jestem zachwycona. Wózek jest wygodny, lekko i zwinnie się prowadzi, koła są duże i mają dobrą amortyzację dzięki czemu wózek zdaje egzamin na każdym terenie. Jest intuicyjny w obsłudze, szybko się składa i właśnie też nie zajmuje wiele miejsca.
ODPOWIEDZ