Autoklawy Enbio

Masz modową zagwozdkę i chcesz poznać opinie innych? Szukasz konkretnego produktu i nie możesz go znaleźć? Nasza społeczność na pewno Ci doradzi!
sara3432

Autoklawy Enbio

Post autor: sara3432 »

Marzę o salonie stylizacji paznokci i jestem właśnie na etapie przygotowywania biznesplanu. Chciałabym też przede wszystkim uwzględnić w nim wszystkie sprzęty. Myślę o autoklawie od Enbio. Warto taki wybrać?
pola9292

Re: Autoklawy Enbio

Post autor: pola9292 »

Jestem zdania, że to bardzo dobry wybór dla branży beauty. Klasa B, bezawaryjność i świetny design! Trzeba zadbać o swoje klientki we własnym salonie kosmetycznym!
kamilla77

Post autor: kamilla77 »

Z tego co wiem, ale nie wiem, czy to aktualna wiedza, to autoklaw nie jest obowiązkowy w takim salonie. Można zdecydować się na podpisane umowy z innym miejscem, które je posiada. No, ale wiadomo, że zawsze lepiej mieć swój. Enbio? Coś słyszałam. Na pewno dużo o bezawaryjności tych urządzeń.
wiola922

Post autor: wiola922 »

Skoro marzysz o salonie, to marzenia trzeba spełniać! Jeśli chodzi o autoklawy, to z Enbio nie korzystałam, ale też słyszałam o nich dobre opinie od znajomych kosmetyczek. Mnie podoba się design tych urządzeń.
ODPOWIEDZ