Baza pod makijaż
Masz modową zagwozdkę i chcesz poznać opinie innych? Szukasz konkretnego produktu i nie możesz go znaleźć? Nasza społeczność na pewno Ci doradzi!
- Ewa63
Baza pod makijaż
Zastanawiam się, czy na co dzień używacie takiego produktu jak baza pod makijaż? Przyznaję, że ja odkryłam go stosunkowo niedawno, a na mojej skórze, która nie oszukujmy się, nie jest już najmłodsza, sprawdza się rewelacyjnie. Skóra dzięki niemu jest ujednolicona, zmarszczki wyglądają na mniejsze. Jestem naprawdę zadowolona. Teraz to u mnie produkt jeden z ważniejszych w kosmetyczce.
Re: Baza pod makijaż
Post autor: rabka »
Tak mam bazę pod makijaż w formie serum od eveline.pl - nazywa się wonder match. na większe wyjścia jej używa. a na co dzień kupiłam w tym sklepie serum gold peptides i na serum nakładam spf i makijaż. Oba produkty spełniają swoją rolę znakomicie i są nie tylko bazą ale też pielęgnacją ze wzgledu na świetny skład
Post autor: Gość »
Jeśli szukacie miejsca z dobrym wyborem dermokosmetyków, to http://www.zikodermo.pl jest warte sprawdzenia. Mają produkty od wielu znanych marek i często wprowadzają promocje.
Post autor: Fionka »
Znacie Christiana Laurenta? Ma dobre bazy pod makijaż które pełnią też rolę serum do twarzy. Kupiłam w ostatnim czasie zestaw, krem z SPFem 50tką, bazę pod makijaż i podkład Beauty Creator. Razem współgrają idealnie i wyglądają bosko naturalnie na twarzy. Pomimo zmarszczek wygląda to naprawdę bardzo dobrze
Post autor: Gość »
Ten tusz Eveline to moje absolutne must-have! Rzęsy są po nim dłuższe, grubsze, a niebieski kolor dodaje mojemu spojrzeniu głębi i wyrazistości. Formuła tuszu jest lekka, nie obciąża rzęs, a jednocześnie zapewnia trwałość makijażu przez cały dzień. Jestem zachwycona efektem!
Post autor: CecyliaPietrzak »
Cześć! Znalazłam artykuł, który porusza temat koreańskich serum do twarzy i zastanawiam się, czy są one odpowiednie dla każdego typu skóry: https://lca.pl/pl/734_strefa-kobiet/995 ... etyki.html. Ktoś z Was używał takich kosmetyków? Jakie efekty zauważyliście po ich stosowaniu? Zawsze słyszałam o ich dobroczynnych właściwościach, ale nie wiem, czy będą odpowiednie dla mojej skóry.