Jak zlikwidować oponkę z brzucha?

Masz modową zagwozdkę i chcesz poznać opinie innych? Szukasz konkretnego produktu i nie możesz go znaleźć? Nasza społeczność na pewno Ci doradzi!
Sylwuśka

Jak zlikwidować oponkę z brzucha?

Post autor: Sylwuśka »

Dziewczyny, ratunku! Pracuje zdalnie w domu, siłka zamknięta i przytyłam. Wszystko poszło w brzuch, biodra i boczki. Jak usunąć oponkę? Muszę schudnąć, bo się normalnie w ubrania nie mieszczę. A jak się już zmieszczę, to się wszystko bokami wylewa. Wygląda to źle, naprawdę źle.
mażolina

Re: Jak zlikwidować oponkę z brzucha?

Post autor: mażolina »

a rozważałaś bieganie, albo rower? póki co tylko w taki sposób można legalnie ćwiczyć. możesz też ćwiczyć w domu, ale efekty nie będą takie same. wiadomo, w domu jest dużo trudniej się zmotywować, brakuje sprzętu. nie masz pewności czy wykonujesz ćwiczenie poprawnie.
Sylwuśka

Miałam kontuzję kolana i muszę oszczędzać, więc niestety bieganie czy rower to raczej nie jest dobra opcja. Staram się spacerować, ale to za wielkich efektów nie daje. Nie mam możliwości szybkiego spalania na takich spacerach, nawet jak szybko maszeruje.
aśka

Post autor: aśka »

Pomyśl o jakiś prostych ćwiczeniach w domu, albo wykup jakiś kurs online. Moja znajoma tak zrobiła i ma trenera przez internet, trochę schudła, ale nie przytyła. Z resztą zawsze możesz zdecydować się na zabieg, ja przez taki przeszłam w klinice vesuna z krakowa i dla efektów warto.

żelatyna cena
Sylwuśka

W sumie zawsze jakiś pomysł, poszukam takiej opcji z trenerem przez internet. Coś mi się nie wydaje, że prędko otworzą siłownię, chociaż tego totalnie nie rozumiem, ale okej. A co to za zabieg? Możesz coś więcej o nim napisać, będę wdzięczna i to bardzo.
aśka

BTL EMSCULPT, możesz sobie o nim poczytać w tym artykule: https://vesuna.pl/jak-pozbyc-sie-oponki ... z-cwiczen/ . Zawsze marzyłam o wyrzeźbionym brzuchu, nawet coś szło, ale zamknęli siłownie :( Ten zabieg mi pomógł i szczerze to nie wiem, czy udało by się osiagnąć takie wyniki na siłowni.
Awatar użytkownika
milaczek

Post autor: milaczek »

a bylas moze u dietetyka? jesli sie przytylo i sobie nie radzisz, to pomoc specjalisty na pewno nie zaszkodzi :) https://odchudzanie.medicover.pl/ tutaj maja fajny zespol dietetykow i bariatrów, jakis czas bylam pod ich opieka, tez walczylam z nadwagą, z oponką i miloscia do niezdrowego jedzenia
kaśka

Post autor: kaśka »

najlepiej jeszcze dieta + treningi oraz co istotne zainwestowac w https://www.labosal.pl/burn-it/ super spalasz tłuszczu najlepszej jakości . . .
Sylwuśka

Nie byłam u dietetyka, sama tworzę sobie plan żywieniowy, póki co się sprawdza. @aśka, a jeden zabieg wystarczył czy potrzebowałaś ich więcej? Jeszcze jedno, szybkie pytanie - kiedy widziałaś pierwsze efekty? Chodzi mi o dni, tygodnie. Jak to u Ciebie wyglądało? Przyznaje, że jestem ciekawa.
aśka

dziewczyny mają rację, powinnaś zapisać się do dietetyka. nigdy nie wiadomo, czy nie masz jakiś deficytów witamin, minerałów. efekty były zauważalne dość szybko, ale nie był to jeden zabieg, a cała seria, składająca się z czterech zabiegów, które robiłam raz w tygodniu.
ODPOWIEDZ