Komody dziecięce z przewijakiem
Masz modową zagwozdkę i chcesz poznać opinie innych? Szukasz konkretnego produktu i nie możesz go znaleźć? Nasza społeczność na pewno Ci doradzi!
Komody dziecięce z przewijakiem
Post autor: michaśka2 »
Posiadacie w pokoju dziecięcym komodę dziecięcą z przewijakiem? Właśnie urządzam pokój dla córeczki, dlatego poszukuję dobrego rozwiązania. Czy takie połączenie się sprawdza?
Re: Komody dziecięce z przewijakiem
Post autor: łucjakos »
Jak najbardziej! U nas takie rozwiązanie sprawdza się genialnie, jeśli masz małe mieszkanko będziesz zachwycona. Spora oszczędność miejsca. Zobacz ofertę sklepu Fabla - my posiadamy stamtąd komodę i jest naprawdę porządna. Warto.
- Sylwia
A czy wiecie może, gdzie można kupić jakieś ładne i niedrogie używane komody dla dzieci? Ostatnio trochę krucho u mnie z finansami, więc chciałabym uniknąć kupowania zupełnie nowych mebli...
Post autor: Sylwuś »
Bardzo ciekawą i wygodą komodą z przewijakiem kupiłam tu https://tweeto.pl/Komoda-z-przewijakiem-p64391 Jestem z tego rozwiązania bardzo zadowolona, wszystko mam pod ręką jak chce przewinąć synka. Nie muszę się schylać jak czasem robię to u mamy na łóżku. Polecam