Kuchnia wietnamska Warszawa
Masz modową zagwozdkę i chcesz poznać opinie innych? Szukasz konkretnego produktu i nie możesz go znaleźć? Nasza społeczność na pewno Ci doradzi!
- Tybita-80
Kuchnia wietnamska Warszawa
Hej! Wymarzyłam sobie, żeby spróbować kuchni wietnamskiej. Z tego powodu zastanawiam się do jakiej restauracji najlepiej byłoby się wybrać. Znajomy polecał mi tran tran. Słyszeliście coś na temat tej restauracji? Polecacie, odradzacie?
- Tadea
Re: Kuchnia wietnamska Warszawa
Właściwie to chodzę regularnie do tej restauracji wietnamskiej i jestem bardzo zadowolona. Mają tam przepyszne orientalne jedzenie. Jeśli jeszcze nie próbowałaś kuchni wietnamskiej to bardzo polecam.
- czystek
Re: Kuchnia wietnamska Warszawa
Hejka. A wiecie, że ja także od jakiegoś czasu chodzę z zamiarem skosztowania dań z kuchni mało znanej. Oczywiście w Warszawie jest dużo takich restauracji dzięki którym możemy poznawać różne smaki. Ostatnio nawet odkryłam bardzo fajną restaurację w Forcie Służew i jest nią restauracja Garo Sushi w której podają dania kuchni japońskiej. To właśnie tutaj miałam okazję zjeść najlepsze sushi jakie kiedykolwiek mogłam jeść. Także jak ktoś lubi poznawać różne kuchnie to polecam tę restaurację