Lubicie się rozwijać?

Masz modową zagwozdkę i chcesz poznać opinie innych? Szukasz konkretnego produktu i nie możesz go znaleźć? Nasza społeczność na pewno Ci doradzi!
KobietaKot

Lubicie się rozwijać?

Post autor: KobietaKot »

Zastanawiam się, czy Wy również odczuwacie potrzebę nieustannego rozwoju? Nienawidzę czuć, że stoję w miejscu! Ostatnio odkryłam świetny portal ze szkoleniami Myworkshopping i teraz poświęcam na nie każdą wolną chwilę. Zdecydowanie każdy fan rozwoju osobistego powinien tam zajrzeć. W szczególności polecam Restarting Webinar, który zdecydowanie pomógł mi zmienić myślenie na inne, bardziej pozytywne.
Awatar użytkownika
Sylwia

Re: Lubicie się rozwijać?

Post autor: Sylwia »

Pewnie, że tak ;) Ja ostatnio interesuję się trochę sportem i zdrowym odżywianiem, więc planuję zapisać się na kurs dietetyki sportowej, którego ofertę znalazłam na stronie internetowej http://szkolenia-kargroup.elk.pl/kurs-d ... wa-online/. Co o nim sądzicie? Czy program tego kursu wydaje się Wam ciekawy?
Awatar użytkownika
mela32

Post autor: mela32 »

Człowiek powinien się rozwijać. Ja też lubię dużo czytać, wtedy można się sporo rzeczy dowiedzieć.
Awatar użytkownika
rafka

Post autor: rafka »

To prawda. Ja też jak mam wolną chwilę na przykład na kubek mojej ulubionej kawy, to nawet sobie w internet zerkam żeby poczytać coś co mnie interesuje. Jest teraz sporo miejsc, blogów, portali gdzie różne informacje można znaleźć. Na przykład przypadł mi do gustu portal https://www.liluart.pl/ . Fajnie, ponieważ w jednym miejscu można znaleźć wiele artykułów i to z różnych dziedzin. Raz, że można dowiedzieć się wielu nowych rzeczy, a dwa można znaleźć wiele takich różnych porad.
Awatar użytkownika
Filomilo
Kontakt:

Post autor: Filomilo »

Kocham się rozwijać, ale lubię też odpoczywać - biorę wtedy to, co znalazłam tutaj akcesoria marki Brytyjka i z plecakiem ruszam na łono natury.
modnydesign.pl
gośka

Post autor: gośka »

Zastanawiam się nad zmianą pracy. W zasadzie myślałam o własnym biznesie, bo wolałabym być sama sobie szefem. Orientujecie się może czy skomplikowane jest zakładanie firmy w niemczech zgorzelec ? Wymaga tyle samo papierologii co w Polsce czy może jest trochę prościej?
ODPOWIEDZ