Mieszkania - kupno

Masz modową zagwozdkę i chcesz poznać opinie innych? Szukasz konkretnego produktu i nie możesz go znaleźć? Nasza społeczność na pewno Ci doradzi!
Awatar użytkownika
Lambert_89

Mieszkania - kupno

Post autor: Lambert_89 »

Gdy szukaliście mieszkania na sprzedaż, w którym chcieliście zamieszkać, szukaliście sami czy przy pomocy jakiegoś bura nieruchomości? Jak to wyglądało w Waszym przypadku, dokonalibyście jeszcze raz takiego samego wyboru? Czy zdecydowalibyście się jednak na tę drugą opcję?
Dałąg

Re: Mieszkania - kupno

Post autor: Dałąg »

W sumie również bardzo ważną opcją jest sprzedaż mieszkania i z tego co się orientuję to niestety są osoby, które nie mają zbyt wiele czasu aby czekać na klientów. Właśnie dlatego jak dla mnie sam skup nieruchomości z https://skupnieruchomoscidom.pl/ jest w takich sytuacjach bardzo dobrym rozwiązaniem.
lenaa

Post autor: lenaa »

nie wiem własnie jak się do tego zabrac bo zaczynam szukać mieszkania dla siebie ale zależy mi na nowym osiedlu, takim nowoczesnym bo starej kamienicy mam dość
Awatar użytkownika
iza

Post autor: iza »

Ciekawa opcja ale ja wolałabym jednak mieszkać poza centrum wielkiego miasta, marzy mi się mieszkanie na tym nowym osiedlu Źródlana 31 w Piotrkowie Trybunalskim, niedaleko Łodzi
ODPOWIEDZ