Hej!
Prowadzę swój gabinet kosmetyczny i przyszedł czas na rozwój oraz kolejne zmiany jeśli chodzi o nowe usługi oraz urządzenia. Dlatego chciałabym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś wskazówki odnośnie urządzeń wyszczuplających? Mam nadzieję, że temat ciekawie się rozwinie
My wybraliśmy urządzenie Emson, ponieważ daje konkretne efekty jeśli chodzi o modelowanie sylwetki i kształtowanie wyglądu. Możecie sobie zajrzeć na stronę https://ifapro.pl/emson/ jak do tej pory bardzo dobre rozwiązanie wspierające nasz biznes. Wszystko na poziomie, z dobrym doradztwem i obsługą która dokładnie na początku nam cały sprzęt przedstawiła, wraz z potrzebnymi szkoleniami
W pełni się zgadzam, jeśli chodzi o wybór urządzeń wysokiej jakości i skuteczności w działaniu podczas poprawy sylwetki oraz kontur ciała to warto zajrzeć do oferty Ifapro u których traficie na pewno na niejedno ciekawe urządzenie do swojego salonu kosmetycznego które warto będzie prowadzić i jednocześnie przyciągnąć klientki, no i wsparciem szkoleń
Joaśka pisze: ↑19 paź 2021, 17:21
W pełni się zgadzam, jeśli chodzi o wybór urządzeń wysokiej jakości i skuteczności w działaniu podczas poprawy sylwetki oraz kontur ciała to warto zajrzeć do oferty Ifapro u których traficie na pewno na niejedno ciekawe urządzenie do swojego salonu kosmetycznego które warto będzie prowadzić i jednocześnie przyciągnąć klientki, no i wsparciem szkoleń
Dzięki wielkie za informacje, na pewno sprawdzę i mam nadzieję że będzie to świetny kierunek dla naszego salonu
Najnowszej generacji urządzenia do modelowania i wyszczuplania sylwetki mają lekarze w klinice medycyny estetycznej https://bienkowscyclinic.pl/ w Częstochowie. Korzystałam z tych zabiegów i efekt był zdumiewający. Do tego zwalczyłam mój okropny cellulit dzięki zabiegowi scizer. Dociera nawet do najgłębszych warstw skóry i rozbija cellulit. Efekty były widoczne już po pierwszym razie
Właśnie dlatego jeżeli już szukacie profesjonalizmu w poziomie obsługi i jednocześnie skuteczności w działaniu to rzeczywiście w przypadku Emson można realnie liczyć na zabiegi które realnie poprawiają wygląd sylwetki i kształowanie samych mięśni jeśli nie są odpowiednio wyeksponowane. Zajrzyj na stronę IFApro żeby też porozmawiać z ich obsługą