Pomysł na prezent
Masz modową zagwozdkę i chcesz poznać opinie innych? Szukasz konkretnego produktu i nie możesz go znaleźć? Nasza społeczność na pewno Ci doradzi!
- hasan
Pomysł na prezent
Wielkimi krokami zbliżają się imieniny mojej drugiej połowy. W związku z tym, że tego dnia oboje pracujemy od rana do wieczora i tak naprawdę będziemy mogli spędzić ze sobą chwilę dopiero po godzinie dwudziestej pierwszej, postanowiłem, że zamówię dla niej kwiaty, żeby sprawić jej przyjemność już w pierwszej połowie tego dnia
Orientujecie się może, gdzie kupię kwiaty dla ukochanej w stolicy?

- linia
Re: Pomysł na prezent
Myślę, że skoro masz na myśli prezent dla kobiety, to jak najbardziej, ale sama będąc kobietą wolę dostać jakąś rzecz, bo kwiatki to raczej taki dodatek do kupionego już prezentu. Na przykład dla swojego faceta jak coś kupuję, to patrzę pod kątem jego zainteresowań i zawsze wybieram coś z akcesoriów motocyklowych, bo to jego kilkuletnia pasja. W sklepie https://www.bikestar.pl/pl/c/Rekawice/2746 kupiłam mu pod choinkę rękawice motocyklowe i z samego prezentu był naprawdę zadowolony. Jak ja otrzymuję od niego prezent, to zawsze jest to rzecz, a kwiatki są właśnie czymś dodatkowym.
Re: Pomysł na prezent
Post autor: FrenkaLenka »
Jest bardzo dużo ciekawych propozycji na prezent, ale to też zależy od indywidualnych zainteresowań. Ja np. bardzo lubię dostawać różne karty podarunkowe na zabiegi SPA albo masaże różnego rodzaju. Uwielbiam tego typu rzeczy, ale mój mąż woli perfumy. Tylko muszę bardzo uważać, żeby przypadkiem mu jakiejś podróbki nie kupić. Jeżeli chcecie wiedzieć, jak rozpoznać czy perfumy są oryginalne, to tutaj jest trochę napisane https://beardfactory.pl/jak-sprawdzic-o ... oby/b_uutj i można parę wskazówek zastosować. Ja raz dałam się nabrać, ale to byłą ewidentnie moja wina, bo robiłam zakupy na szybko. Dopiero w domu zorientowałam się, że coś jest nie tak. Po dokładnym przyjrzeniu się zauważyłam, że flakonik był dość niedokładnie wykonany, korek nie do końca pasował i czcionka była nierówna. Zapach może nie różnił się tak znacząco, ale był mniej trwały i zdecydowanie szybciej wywietrzał. Od tamtej pory dokładnie przyglądam się opakowaniom i wszystkim szczegółom. Wracając jednak do tematu prezentów, to fajną opcją są np. abonamenty na ulubione platformy streamingowe albo gry. Mojemu mężowi coś takiego sprezentowałam i był bardzo zadowolony, przy okazji ja czasem też korzystam. Niektórzy jednak dużo bardziej wolą inwestować we wrażenia. Modne są takie rzeczy jak lot szybowcem, skok ze spadochronem lub na bungee, lot w tunelu aerodynamicznym czy inne tego typu rzeczy. Mnie to akurat bardzo mocno przeraża, bo mam okropny lęk wysokości i zdecydowanie bardziej wolę moje masaże