prawo spadkowe kancelaria prawna Gdańsk
Masz modową zagwozdkę i chcesz poznać opinie innych? Szukasz konkretnego produktu i nie możesz go znaleźć? Nasza społeczność na pewno Ci doradzi!
prawo spadkowe kancelaria prawna Gdańsk
Post autor: Miś »
Chciałabym was prosić o pomoc w znalezieniu jakiegoś dobrego mecenasa, który miałby doświadczenie w prawie spadkowym. Okazało się, że mój dziadek zapisał swoim wnukom spory majątek, a mnie należy się jego część. Niestety rodzina się z tym nie zgadza, dlatego potrzebuję konkretnej pomocy prawnej na sali sądowej. Wiecie może do kogo mogłabym się zgłosić?
Re: prawo spadkowe kancelaria prawna Gdańsk
Post autor: grażynka »
Spadki to zawsze skomplikowana materia. U mnie w rodzinie nikt się nie odzywał do dziadka, a jak zmarł, to od razu rzucili się z łapami na jego mieszkanie. Straszne jest to, że w ludziach drzemie taka obojętność połączona z chęcią zysku za wszelką cenę. Na to się musisz przygotować.
Post autor: grażynka »
Wydaje mi się, że jeżeli chodzi o prawo spadkowe, to koniecznie musisz znaleźć kogoś, kto specjalizuje się w tej gałęzi prawnej. Może warto podpytać znajomych, czy znają kogoś rzeczowego? Mój znajomy ma siostrę adwokat i kiedyś mi doradzała. Warto spróbować w taki sposób.
Post autor: Kaśka »
Cześć. Jeśli chodzi o prawo spadkowe, to mogę ci polecić naprawdę świetnego specjalisty w tym zakresie, a jest nim mecenas Mindykowski. Tutaj http://www.mindykowski.pl/ możesz zapoznać się z jego ofertą, która jest naprawdę bardzo obszerna. Myślę że nie będziesz żałowała, w to właśnie jego wybrałaś
- madzik
Co prawda nie z Gdańska konkretnie, ale ze Szczecina mogę polecić naprawdę dobrą kancelarię adwokacką Węgłowski. Oczywiście nie ma żadnego problemu jeśli chodzi o lokalizację, ponieważ działają też na Pomorzu. Do każdej prowadzonej sprawy podchodzą bardzo indywidualnie i rzetelnie. W sprawach spadkowych również się specjalizują.
Post autor: kasia9322 »
jeśli prowadzicie własny biznes i jeśli w jakiś sposób chcecie go powiązać z prawem spadkowym, to weźcie pod uwagę takie rozwiązanie, jak fundacja rodzinna. Na stronie https://litigato.pl/fundacja-rodzinna-2/ znajdziecie więcej informacji w tym temacie oraz otrzymacie odpowiednią pomoc, aby podjąć działania w tej kwestii.
Post autor: Dariusz Tokarski »
Sporo kancelarii oferuje porady on-line w atrakcyjnej cenie. Więc trzeba mocno przeszukać neta by dobrze wybrać. Wiem co piszę bo pominęłam drugi krok i Mateusz Mickiewicz utopił moją prostą sprawę spadkową.