Szampon Bombar kokosowy z Inoar

Masz modową zagwozdkę i chcesz poznać opinie innych? Szukasz konkretnego produktu i nie możesz go znaleźć? Nasza społeczność na pewno Ci doradzi!
Awatar użytkownika
sionair

Szampon Bombar kokosowy z Inoar

Post autor: sionair »

Mam pytanko odnośnie tego szamponu Bombar kokosowego z Inoara - czy może któraś z Was stosowała?
żyrafa

Re: Szampon Bombar kokosowy z Inoar

Post autor: żyrafa »

Tak i jestem nim zachwycona. Włosy są po nim są błyszczące i końcówki się nie rozdwajają, radzi sobie też dobrze z łupieżem :)
Awatar użytkownika
modnisia

Post autor: modnisia »

Generalnie powiem, że kosmetyki od Inoara jest bardzo dobrej jakości, skład zawsze dobry bez parabenów głównie w oparciu o naturalne wyciągi z olejów. To nie to samo co te kosmetyki z drogerii, zupełnie inny poziom
żyrafa

Post autor: żyrafa »

Tak jasne to prawda. Dodam jeszcze że jeśli chodzi o ten szampon to pojemność jest 1 litr i jest on bardzo wydajny. Ja takie opakowanie mam prawie na rok :D Koleżanka też używa, a ona czesto się farbuje czy robi zabiegi typu keratynowe prostowanie i mimo wszystko jej włosy są grube i lśniące, a to właśnie zasługa tego szamponu
Awatar użytkownika
sionair

Post autor: sionair »

Ok to sobie sprawdzę skoro chwalicie. Bo szczerze mam już dosyć tych drogeryjnych kosmetyków, co kupię to albo skóra swędzi albo włosy siano przypominają. Dzięki bardzo za opinie!
Aniołek

Post autor: Aniołek »

O proszę! U mnie też te produkty od Inoar super się sprawdziły. Polecam każemu ich mastkę arganową, bo na moich słabych włosach dała mega efekt.
Kaśkaa23

Post autor: Kaśkaa23 »

Przekonałyście mnie i spróbowałam tego szamponu. Nie ukrywam, że brak testowania na zwierzętach też zrobił swoje ;) Jestem mega zadowolona, a moje włosy dawno nie wyglądały tak zdrowo. Okazuje się, że w moim wieku, mimo farbowania, też można mieć piękne włosy :)
Bożena

Post autor: Bożena »

Pewnie, ze tak. Wiele osob nie ma swiadomosci, jak wazny jest wybor odpowiedniego szamponu. Mysle, ze ten szampon kokosowy u kazdego powinien sprawdzic sie idealnie.
Tośka21

Post autor: Tośka21 »

Mega jest ten szampon! Nie tylko pieknie pachnie ale tez daje naprawde fajne nawilzenie na wlosach. Ja wam polecam byscie koniecznie go sprawdziluy, szczeegolnie jesli zmagacie sie z problemami z suchymi wlosami. Mysle ze to moze byc dla was duzym ulatwieniem
ODPOWIEDZ