Tani kurier

Masz modową zagwozdkę i chcesz poznać opinie innych? Szukasz konkretnego produktu i nie możesz go znaleźć? Nasza społeczność na pewno Ci doradzi!
Awatar użytkownika
sionair

Tani kurier

Post autor: sionair »

Macie może sprawdzony sposób na to jak nadawać taniej przesyłki zagraniczne? Ostatnio mnóstwo kasy wydałam i nie uśmiecha mi się za każdym razem tyle dawać za jakąś małą paczuszkę, a będę tego dość sporo słała , w sensie często. Dajcie znać jak wy to rozwiązujecie
Awatar użytkownika
modnisia

Re: Tani kurier

Post autor: modnisia »

sionair pisze: ↑20 maja 2021, 16:04 Macie może sprawdzony sposób na to jak nadawać taniej przesyłki zagraniczne? Ostatnio mnóstwo kasy wydałam i nie uśmiecha mi się za każdym razem tyle dawać za jakąś małą paczuszkę, a będę tego dość sporo słała , w sensie często. Dajcie znać jak wy to rozwiązujecie
Nie no jasne. Nie ma co przepłacać. Na przykład taka paleta do Rumunii taniej wychodzi przez pośrednika. Możliwe, że z mniejszymi przesyłkami wygląda to podobnie. Warto sobie sprawdzić
liza

Re: Tani kurier

Post autor: liza »

Myślę, że możesz sobie poszukać na różnych platformach wysyłkowych. Tam będziesz mieć oferty wielu firm wysyłkowych, także ofertę wysyłki paczkomatem. Można również nadać paczkę za granicę. Warto również wiedzieć, co wpływa na cenę przesyłki. TAkie informacje można znaleźć w tym artykule http://www.adept-liceum.pl/dlaczego-cen ... edzy-soba/
ODPOWIEDZ