Weekend w spa dla dwojga - jakie miejsca?

Masz modową zagwozdkę i chcesz poznać opinie innych? Szukasz konkretnego produktu i nie możesz go znaleźć? Nasza społeczność na pewno Ci doradzi!
Awatar użytkownika
bahamamama

Weekend w spa dla dwojga - jakie miejsca?

Post autor: bahamamama »

Jakie miejsca polecacie na taki weekend w spa dla dwojga?
Tutaj https://herbalsglamping.eu/romantyczny-pobyt/ widziałam coś takiego.
Podoba mi się ta miejscówka i w ogóle oferta jest ciekawa.
Można to wykorzystać na jakąś specjalną okazję typu urodziny albo rocznica... co myślicie?
Awatar użytkownika
kozi44

Re: Weekend w spa dla dwojga - jakie miejsca?

Post autor: kozi44 »

bahamamama pisze: ↑21 mar 2020, 16:00 Jakie miejsca polecacie na taki weekend w spa dla dwojga?
Tutaj https://herbalsglamping.eu/romantyczny-pobyt/ widziałam coś takiego.
Podoba mi się ta miejscówka i w ogóle oferta jest ciekawa.
Można to wykorzystać na jakąś specjalną okazję typu urodziny albo rocznica... co myślicie?
Jest coś takiego jak gra dla par została stworzona przez wykwalifikowanego terapeutę która ma na celu poprawienie relacji i odbudowanie związku. Myślę że na prezent z okazji rocznicy to jest idealne rozwiązanie. Warto wejść na stronę i poczytać ile pozytywnych opinii ma. U moich rodzicow bardzo się ten prezent sprawdzil
Awatar użytkownika
emka012

Post autor: emka012 »

Zdecydowanie wybierzcie dla siebie SPA na Mazowszu.
Awatar użytkownika
mariolle

Post autor: mariolle »

Co do poszukiwań fajnych hoteli w dobrych cenach w Beskidach, to zdecydowanie mogę polecić Wam hotel ustroń z basenem który oczywiście mogę polecić ze względu na miłą obsługę, profesjonalne podejście obsługi i też fajnie przygotowane pokoje gdzie można sobie spokojnie wypocząć. Na pewno nie pożałujecie i będziecie mieli wszystko blisko
Awatar użytkownika
Filomilo
Kontakt:

Post autor: Filomilo »

zobacz ten wpis o firmie Brytyjka - najlepiej wziąć ich pakowne plecaki i spontanicznie ruszyć w Polskę, przygody zapewnione!
modnydesign.pl
ODPOWIEDZ