zestawy perfum na prezent?

Masz modową zagwozdkę i chcesz poznać opinie innych? Szukasz konkretnego produktu i nie możesz go znaleźć? Nasza społeczność na pewno Ci doradzi!
Awatar użytkownika
ożanna1968

zestawy perfum na prezent?

Post autor: ożanna1968 »

Cześć wszystkim! Szukam pomocy w wyborze zestawów perfum na prezent dla mojej przyjaciółki. Chcę jej sprawić coś wyjątkowego, ale nie jestem ekspertem w dziedzinie perfum. Może ktoś z Was ma jakieś sprawdzone propozycje? Zależy mi na tym, żeby zapach był trwały i uniwersalny, żeby pasował do różnych okazji. Z góry dziękuję wam za wszelkie sugestie! 😉
diana2

Re: zestawy perfum na prezent?

Post autor: diana2 »

Hej:) Myślę, że zamiast zestawu lepiej byłoby wręczyć przyjaciółce jeden, markowy, ekskluzywny wręcz flakonik perfum. To bardzo elegancki upominek:) Co do wyboru zapachu- w mojej ocenie jedną z ciekawszych i dość uniwersalnych kompozycji jest Tom Ford Lost Cherry, opis znajdziesz na stronie https://perfumy.pl/product-pol-9913-Tom ... 00-ml.html , Orientalno-kwiatowy, wyrafinowany aromat podoba się większości kobiet, należy do dość uniwersalnych, zmysłowych, intrygujących lecz nie narzucających się przesadnie, a więc odpowiednich i na wieczorne wyjścia i na co dzień.
ODPOWIEDZ