Jaka pościel

Rabaty, wyprzedaże, przeceny! Uwielbiamy dobre okazje, dlatego jeśli możesz się podzielić informacją o świetnej ofercie, daj znać!
Awatar użytkownika
Ilona44

Jaka pościel

Post autor: Ilona44 »

Od dłuższego czasu szukam dużych kołder. Chciałabym kupić dwie tutaj http://annaposciel.pl/, bo mają takie, o jakie mi chodzi. Do tego przystępne ceny i duży wybór produktów. Nie jest m tylko pewna jaką pościel do takich kołder dobrać. Tzn. z jakiego materiału. Może ktoś coś doradzi?
Awatar użytkownika
czystek

Re: Jaka pościel

Post autor: czystek »

Wydawało by się , że w każdym sklepie który zajmuje się sprzedażą takiej pościeli znajdziemy pościel o różnych rozmiarach jednak rzeczywistość bywa inna. Zauważyłam, że pościel o większych rozmiarach schodzi bardzo szybko. Dlatego też aby uniknąć tego ja zamówiłam swoją tutaj https://wszystkodospania.pl/ i dzięki temu mam pewność, że pościel mam w danym rozmiarze i najlepszej jakości

wakacyjne kursy językowe warszawa
Awatar użytkownika
spill the tea

Post autor: spill the tea »

tylko bawełniana, jakie poliestry mnie strasznie irytują. kiedyś w auchanie kupiłam pościel za 20 złotych po promocji... no dramat. bardzo szybko ja wyrzuciłam bo wyglądała koszmarnie.
Awatar użytkownika
Remont

Post autor: Remont »

Mi się podoba pościel korowa czy jak to się nazywa
Awatar użytkownika
stasiek729
Kontakt:

Post autor: stasiek729 »

Ja mam bawełnianą pościel i myślę, że taka jest najlepsza. To bardzo naturalny materiał, który oddycha. Miałem kiedyś pościel satynową i źle mi się pod nią spało.
Awatar użytkownika
Deita

Post autor: Deita »

Ja lubię pościel satynową, choć robi się bardzo chłodna ;)

---
Sklep z odżywkami | twoje-odzywki.pl
ODPOWIEDZ