Przeceny i okazje z gazetek promocyjnych - korzystacie z takiej formy na zrobienie tańszych zakupów?
Ja ostatnio się nawet dość wkręciłam:
szukam sobie przez stronę która pokazuje gazetki promocyjne bardzo wielu rożnych znanych sklepów,
ich okazji, wyprzedaży, akcji cenowych itd - i przyznam się,
że bardzo często trafiam dzięki temu na naprawdę pomysłowe rzeczy, w dobrej cenie.
Nie wiem jak wy szukacie opcji na oszczedzanie kaski i wydawanie mniej na zakupach,
ale polecam zerkanie do takich gazetek:)
Przeceny i okazje z gazetek promocyjnych - korzystacie?
Rabaty, wyprzedaże, przeceny! Uwielbiamy dobre okazje, dlatego jeśli możesz się podzielić informacją o świetnej ofercie, daj znać!
- pilka
Re: Przeceny i okazje z gazetek promocyjnych - korzystacie?
Do jakiego sklepu nie idą to patrzę najpierw w gazetki. Miesięcznie można w ten sposób naprawdę dużo zaoszczędzić. Na zakupach spożywczych szczególnie, bo na te wydaje się też najwięcej. Myślę, że najlepiej mieć jeden sprawdzony sklep i w takim kupować. Bardzo dobrą ofertę ma Lewiatan, na stronie https://gazetka-lewiatan.pl/ można zobaczyć gdzie mają sklepy. Jest ich ponad 3 tys w całym kraju i wydaje mi się, że nowe co chwilę też się pojawiają. Czysto zawsze, szeroki asortyment, fachowa obsługa. No i te ceny, u mnie w sklepach nie ma taniej nigdzie a zawsze świeże produkty są.
- spill the tea
Re: Przeceny i okazje z gazetek promocyjnych - korzystacie?
Post autor: spill the tea »
widzę, że też yoda, więc odpisze
co do gazetek to często na nie zerkam, bo czesto można coś wyhaczyć... teraz lubię ten pomysł z 50% taniej przy zakupie jedzenia krótszym terminem. tak kupuję i na prawdę można z lekka przyoszczędzić a jedzenie blisko 3 dni ma jeszcze do końca terminu.