agencja marketingowa

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
paulinabb

agencja marketingowa

Post autor: paulinabb »

Witam, poszukiwana Agencja marketingowa która zajmie się pozycjonowaniem strony internetowej - polecicie coś?
Awatar użytkownika
leonia123

Re: agencja marketingowa

Post autor: leonia123 »

paulinabb pisze: ↑15 maja 2020, 7:22 Witam, poszukiwana Agencja marketingowa która zajmie się pozycjonowaniem strony internetowej - polecicie coś?
No właśnie polecacie jakąs dobrą agencję marketingową? Ja słyszałam dużo pozytywnych opinii o Nakatomi, ale chętnie sprawdzę co polecacie.
Awatar użytkownika
modnababka

Post autor: modnababka »

co do pozycjonowania, to ta agencja ma ta opcje w ofercie http://marketingowcy.com.pl/ korzystamy z ich uslug juz od dluzszego czasu i sprawdzają sie super. Jest to zespol mlodych ludzi, ktorzy są na bieząco z tym co sie dzieje i potrafią reagowac w sposob , ktory dla branzy jest najkorzystniejszy.
Awatar użytkownika
Werka

Post autor: Werka »

Agencji reklamowych jest sporo, najlepiej poszukać chyba w internecie właśnie.
Awatar użytkownika
Misia1992

Post autor: Misia1992 »

Agencji jest baaaaaardzo dużo, ale czy każda z nich potrafi zająć się prowadzeniem kampani reklamowej od A do Z? Szczerzę watpie, a nawet jestem przekonana. Korzysałam z usług 3 firm i porażkaaaaaa! Dopiero koleżanka poleciła mi Nakatomi i to był strzał w 10!
Fiflak

Post autor: Fiflak »

Nasza agencja oferuje specjalistyczne szkolenia dla influencerów, aby podnieść jakość ich współpracy z markami. Edukujemy ich w zakresie najlepszych praktyk i zasad etycznych, co jest korzystne dla obu stron. Szczegóły dotyczące naszego podejścia można znaleźć na https://tearsofjoy.pl/ i dzięki temu nasi influencerzy są lepiej przygotowani do tworzenia wartościowych i angażujących treści.
Alicja2024

Post autor: Alicja2024 »

Chcesz zbudować swoją markę w internecie? Skorzystaj ze wsparcia agencji marketingu RodIN www.rodin.pl. Postaw na doświadczenie i kreatywność specjalistów z różnych dziedzin i osiągnij pierwsze miejsce w wynikach wyszukiwania!
Modlek

Post autor: Modlek »

Witam! Pragnąłbym zarekomendować agencję marketingową, z którą miałem przyjemność współpracować przez ostatnie parę miesięcy – https://michumedia.pl/ . Zgłosiłem się do nich, bo potrzebowałem całościowej strategii marketingowej dla swej firmy, która zajmuje się sprzedażą internetową. Już od pierwszego kontaktu byłem pod wrażeniem ich profesjonalizmu i zaangażowania. Wykonywali dla mnie kampanie reklamowe w mediach społecznościowych, pozycjonowanie oraz mailingi. Wyniki przerosły moje oczekiwania – znacznie wzrosła liczba wyświetleń na stronie, jak i również współczynnik konwersji. Ponadto, zawsze mogłem liczyć na ich wsparcie oraz szybki kontakt, gdy pojawiły się zapytania czy wątpliwości. Podsumowując, agencja marketingowa Łódź to firma, której można zaufać.
kormak

Post autor: kormak »

Zdecydowanie warto zainteresować się reklamami Google AdWords w Krakowie. Mój przyjaciel skorzystał z usług lokalnej agencji i był zachwycony wynikami! Jego kampanie były nie tylko dobrze zaplanowane, ale także skutecznie dotarły do odpowiedniej grupy docelowej. Bardzo sobie chwalił tą współpracę
Gosiaczkowa

Post autor: Gosiaczkowa »

Influencer marketing zmienia sposób, w jaki marki komunikują swoje wartości, przenosząc akcent z jednostronnych kampanii reklamowych na interakcję z odbiorcami. Influencerzy potrafią w sposób naturalny i autentyczny wprowadzić produkty do swojego życia, co sprawia, że przekaz staje się bardziej wiarygodny. Na stronie https://www.naszwodzislaw.com/site/art/ ... j-reklamy- można dowiedzieć się, jak ten typ marketingu zmienia podejście do reklamy. Dzięki influencerom marki mogą budować długotrwałe relacje z konsumentami, co jest trudne do osiągnięcia przy tradycyjnych kampaniach.
ODPOWIEDZ