Buty ortopedyczne dla dzieci
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
- Natalia
Re: Buty ortopedyczne dla dzieci
Sama miałam ten sam problem ostatnio. Miasto w jakim mieszkam nie jest takie małe i jest w nim naprawdę wiele sklepów z ubrankami dla dzieci. Nie mogłam jednak znaleźć dla córki porządnych butów ortopedycznych. No znalazłam jedną parę ale w nieodpowiednim rozmiarze. A nie będe jej przeciez kupowała butów za duzych bo nie ma to sensu ( aby buty ortopedyczne były pomocne muszą mieć u dziecka odpowiedni rozmiar....
Zerknij sobie na buty ortopedyczne dla dzieci w tym sklepie. W sklepie mają spory wybor takiego obuwia. Jesli nie wiesz co będzie odpowiednie to śmialo do nich dzwoń. Powinni coś doradzić.
Zerknij sobie na buty ortopedyczne dla dzieci w tym sklepie. W sklepie mają spory wybor takiego obuwia. Jesli nie wiesz co będzie odpowiednie to śmialo do nich dzwoń. Powinni coś doradzić.
- teosia
Re: Buty ortopedyczne dla dzieci
Ja bym skonsultowała się z jeszcze jednym pediatrą. To ważne, bo noszenie butów ortopedycznych musi mieć faktyczne uzasadnienie. Zadzwoń na przykład do tego centrum medycznego https://cmp.med.pl/cmp-wola/pediatra/ . Wiem, że na miejscu mają wielu doświadczonych pediatrów. Pomogą rozwiązać problemy Twojego malucha.