co wpływa na sprawność skeksualną ?

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
astres

co wpływa na sprawność skeksualną ?

Post autor: astres »

Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań, kliknij w ten link aby poszerzyć swoją wiedzę. http://zdrowieichoroby.info/z-problemam ... o-lekarza/
Jurkiśa

Re: co wpływa na sprawność skeksualną ?

Post autor: Jurkiśa »

Ja tam nie mam problemu ze sprawnością seksualna ,mój partner również. W moim przypadku bardzo antykoncepcja mi pomogła, wcześniej miałam stres przed tym że zajdę w ciążę i czasem po prostu zwyczajnie nie chciałam się kochać. Od kiedy biorę belare to nie mam tego problemu. Mozemy sie kochać z partnerem ,zawsze wtedy jak mamy na to ochotę.
KaRoLkOwŚkI

Post autor: KaRoLkOwŚkI »

Wydaje mi się, że wpływ na sprawność seksualną ma naprawdę wiele czynników. Przede wszystkim nasza dieta i aktywność fizyczna. Jeżeli słabo się odżywiamy, mamy siedzący tryb życia i jeszcze do tego zażywamy używek jak papierosy czy alkohol to na pewno będziemy niesprawni seksualnie.
dietetyczkaś32

Post autor: dietetyczkaś32 »

https://bodychief.pl/dieta-pudelkowa/gdansk jestm kleintem tej firmy. Bardzo smaczne dania nam serwują. Nie muszę gotować, nie muszę chodzić na zakupy i marnować czas. To jest dla mnie stworzone idelanie. Ta firma ma wielu klientów i cieszy się uznaniem, dostali certyfikaty zdrowej marki roku.
Awatar użytkownika
skakanka

Post autor: skakanka »

Ja na swoją sprawność seksualną nie mam co narzekać, zresztą na mojego partnera też ;) Oboje się dopełniamy w 100% , rozumiemy się no i przede wszystkim wiemy co sprawia nam największą przyjemność. Ostatnio zakupiliśmy sobie nawet kamasutrę żeby każdego dnia wykonywać jedną z pozycji. Nie musimy się niczego bać, a tym bardziej wpadki bo zabezpieczam się tabletkami antykoncepcyjnym vines.
Łapka

Post autor: Łapka »

Jurkiśa pisze: ↑16 mar 2021, 18:58 Ja tam nie mam problemu ze sprawnością seksualna ,mój partner również. W moim przypadku bardzo antykoncepcja mi pomogła, wcześniej miałam stres przed tym że zajdę w ciążę i czasem po prostu zwyczajnie nie chciałam się kochać. Od kiedy biorę belare to nie mam tego problemu. Mozemy sie kochać z partnerem ,zawsze wtedy jak mamy na to ochotę.
Stosowanie jakiejkolwiek antykoncepcji ten stres zminimalizuje, wiadomo, że i przy zastosowaniu zabezpieczenia jest szansa zaliczenia wpadki, ale to też nie jest sytuacja bez wyjścia, nawet pomimo tego, że w naszym pięknym kraju prawo jest przeciwko kobietom to można szukać pomocy gdzie indziej, jakie jest rozwiązanie można przeczytać na stronie kliniki Stonava
ODPOWIEDZ