Czy białe płytki do łazienki to dobry pomysł

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
Herma84

Czy białe płytki do łazienki to dobry pomysł

Post autor: Herma84 »

Cześć, zastanawiam się czy białe płytki do łazienki to dobry pomysł? Teraz biel jest modna, ja mam dość małą łazienkę, ale boję się, że białe płytki wcale jej nie powiększą, a wręcz ją przytłocza...
Awatar użytkownika
zaklina

Re: Czy białe płytki do łazienki to dobry pomysł

Post autor: zaklina »

U mnie się sprawdziły - na rogach położyliśmy srebrne listwy i całość jest minimalistyczna, a jednocześnie naprawdę ciekawa. Jak się boisz, to możesz wybrać do płytek jakiś dekor no i oczywiście inne płytki na podłogę. Polecam płytki do łazienki ze sklepu CerDesign - doskonale się prezentują i są naprawdę równe!
Awatar użytkownika
Bvui87u

Post autor: Bvui87u »

ja mam takie i polecam.
-
Balustrady szklane warszawa
Awatar użytkownika
Karola123

Post autor: Karola123 »

Moim zdaniem to dobry pomysł. Ja mam białe płytki i nie narzekam. Zamawiałam je na stronie https://plytki24.pl/cerrad tutaj macie bardzo duży wybór różnych płytek od polskich producentów. Na pewno znajdziecie coś co przypadnie wam do gustu.
Awatar użytkownika
alicee6172
Kontakt:

Post autor: alicee6172 »

Myślę, że tak, ale białe lub jasne fugi to bardzo zły pomysł. Jeśli miałabym mieć białe płytki, to tylko z czarną lub szarą fugą, żeby nie było trzeba tego czyścić. A fugi łatwo się brudzą i trudno domywają.
Awatar użytkownika
sumire

Post autor: sumire »

To zależy od tego, jak Wy to widzicie, bo ja na przykład bym czegoś takiego nie założyła, bo mi się to po prostu nie podoba, ale da się je utrzymać w czystości. Dobrze jest też postawić na płytki ceglane , ale to też jest kolejny element, który jednemu będzie pasował, a komuś innemu nie. Dlatego dobrze jest, przed jego montażem, dobrze to przemyśleć.
Awatar użytkownika
Zuzzanna

Post autor: Zuzzanna »

A całkiem może być, chociaż ja powiedziałam sobie, że na pewno nie będę tak wykańczać mieszkania. Jakoś to do mnie nie pasuje i ja tego po prostu nie chcę. Wolę na przykład płytki i kamień dekoracyjny, czyli coś takiego https://kamiennewnetrza.pl/kamien-dekoracyjny . Pięknie to wygląda i jest naprawdę wyjątkowe. Wiele osób Wam to potwierdzi.

polerowanie betonu
Awatar użytkownika
MoCkIeWiCz

Post autor: MoCkIeWiCz »

Jak najbardziej tak! Ja sam u siebie w domu mam w łazience położone białe płytki. Wydaje mi się, że bardzo ładnie się to wszystko prezentuje.

___
https://galter.pl/oferta/meble-metalowe/
ODPOWIEDZ