dobra kancelaria prawna Gdańsk

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Ptyś

dobra kancelaria prawna Gdańsk

Post autor: Ptyś »

Hejka.
Mam do was małą prośbę i liczę, że mi pomożecie. Mianowicie, potrzebuje na cito kontakt do jakiegoś dobrego mecenasa, który specjalizuje się w rozwodach i prawie spadkowym. Znacie może kogoś takiego?
Zależy mi na szybkim i najlepiej bezproblemowym rozwodzie, który w końcu zakończyłby moje upokorzenia. Nikomu nie życzę takiej sutyacji, to naprawdę może odbić się na psychice.

ochraniacze motocyklowe na kolana
Miś

Re: dobra kancelaria prawna Gdańsk

Post autor: Miś »

Powiem Ci, że naprawdę ciężko samemu trafić na kogoś dobrego. Już długo szukam kogoś, kto mógłby mi pomóc podczas mojej sprawy rozwodowej. Zależy mi na kimś, kto ma doświadczenie w tego typu sprawach i wiedziałby jakich argumentów używać, żeby wybrać w sądzie. Znacie kogoś takiego?
fiiś

Post autor: fiiś »

Wiesz co, z tego co słyszałam, to bardzo dobrym mecenasem w tym zakresie jest http://www.mindykowski.pl/ . W wolnej chwili polecam sobie przejrzeć jego stronę, gdzie będziecie mogli dowiedzieć się więcej o zakresie jego działania. Mam nadzieję, że pomoże Wam to podjąć jakąś decyzję. Pamiętajcie tylko - głowa do góry i jakoś to będzie.
Łucja03

Post autor: Łucja03 »

Zawsze warto polegać na doświadczonych prawnikach, takich z doświadczeniem. Dlatego jak mi polecono kancelarię Węgłowski ze Szczecina to od razu się z nimi skontaktowałam. Miasto nie jest przeszkodą, bo działają też na Pomorzu i właśnie koleżanka z Gdańska mi poleciła tę kancelarię.
Kasiók77

Post autor: Kasiók77 »

Mnóstwo kancelarii oferuje szeroki wachlarz usług, co według mnie nie jest do końca profesjonalne, bo nie można znać się na wszystkim. Ja kiedyś miałam problem związany z prawem handlowym i wybrałam kancelarię, dzięki której szybko rozwiązałam swój problem . Także warto zapoznać się z ofertą tej kancelarii https://www.kancelaria-gdynia.eu/ . Zawsze sprawdzam doświadczenie prawników, wtedy mam do nich tylko pełne zaufanie. Warto poprosić też o rekomendacje.
ODPOWIEDZ