Hejka.
Mam do was małą prośbę i liczę, że mi pomożecie. Mianowicie, potrzebuje na cito kontakt do jakiegoś dobrego mecenasa, który specjalizuje się w rozwodach i prawie spadkowym. Znacie może kogoś takiego?
Zależy mi na szybkim i najlepiej bezproblemowym rozwodzie, który w końcu zakończyłby moje upokorzenia. Nikomu nie życzę takiej sutyacji, to naprawdę może odbić się na psychice.
ochraniacze motocyklowe na kolana
dobra kancelaria prawna Gdańsk
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Re: dobra kancelaria prawna Gdańsk
Post autor: Miś »
Powiem Ci, że naprawdę ciężko samemu trafić na kogoś dobrego. Już długo szukam kogoś, kto mógłby mi pomóc podczas mojej sprawy rozwodowej. Zależy mi na kimś, kto ma doświadczenie w tego typu sprawach i wiedziałby jakich argumentów używać, żeby wybrać w sądzie. Znacie kogoś takiego?
Post autor: fiiś »
Wiesz co, z tego co słyszałam, to bardzo dobrym mecenasem w tym zakresie jest http://www.mindykowski.pl/ . W wolnej chwili polecam sobie przejrzeć jego stronę, gdzie będziecie mogli dowiedzieć się więcej o zakresie jego działania. Mam nadzieję, że pomoże Wam to podjąć jakąś decyzję. Pamiętajcie tylko - głowa do góry i jakoś to będzie.
Post autor: Łucja03 »
Zawsze warto polegać na doświadczonych prawnikach, takich z doświadczeniem. Dlatego jak mi polecono kancelarię Węgłowski ze Szczecina to od razu się z nimi skontaktowałam. Miasto nie jest przeszkodą, bo działają też na Pomorzu i właśnie koleżanka z Gdańska mi poleciła tę kancelarię.
Post autor: Kasiók77 »
Mnóstwo kancelarii oferuje szeroki wachlarz usług, co według mnie nie jest do końca profesjonalne, bo nie można znać się na wszystkim. Ja kiedyś miałam problem związany z prawem handlowym i wybrałam kancelarię, dzięki której szybko rozwiązałam swój problem . Także warto zapoznać się z ofertą tej kancelarii https://www.kancelaria-gdynia.eu/ . Zawsze sprawdzam doświadczenie prawników, wtedy mam do nich tylko pełne zaufanie. Warto poprosić też o rekomendacje.