Jak schudnąć
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Jak schudnąć
Post autor: miśka122 »
Hej polećcie jakąś dobrą dietę muszę do wakacji zrzucić parę kg, a niestety nic nie skutkuje:( Może są tutaj osoby którym udało się schudnąć i zdradzą szczegóły jak to zrobić. Mam wesele w sierpniu a niestety po zimie bardzo przybrałam na wadzę teraz nie wiem jak się tego pozbyć
Re: Jak schudnąć
Post autor: kajuśka »
Bez ruchu nie schudniesz musisz minimum 2 razy w tygodniu uprawiać jakiś sort. Ja też bardzo dużo przytyłam i naprawdę ciężko mi było schudnąć mimo stosowania diet efekt był zerowy. Dopiero jak zapisałam się na fitness to po miesiącu schudłam ponad 5 kg oczywiście nadal zdrowo się odżywiałam oraz brałam shake up suplement na szybsze spalanie tkanki tłuszczowej
Post autor: miśka122 »
A jeżeli można wiedzieć gdzie dostanę ten preparat? Czy jest bezpieczny?kajuśka pisze: ↑15 kwie 2021, 14:36 Bez ruchu nie schudniesz musisz minimum 2 razy w tygodniu uprawiać jakiś sort. Ja też bardzo dużo przytyłam i naprawdę ciężko mi było schudnąć mimo stosowania diet efekt był zerowy. Dopiero jak zapisałam się na fitness to po miesiącu schudłam ponad 5 kg oczywiście nadal zdrowo się odżywiałam oraz brałam shake up suplement na szybsze spalanie tkanki tłuszczowej
Post autor: kajuśka »
Oczywiście jest to naturalny preparat w składzie znajdziesz same bardzo dobrze nam znane składniki. Zresztą zerknij https://www.grinday.com/pl/sklep/10-sha ... AAQAvD_BwEmiśka122 pisze: ↑27 kwie 2021, 9:48A jeżeli można wiedzieć gdzie dostanę ten preparat? Czy jest bezpieczny?kajuśka pisze: ↑15 kwie 2021, 14:36 Bez ruchu nie schudniesz musisz minimum 2 razy w tygodniu uprawiać jakiś sort. Ja też bardzo dużo przytyłam i naprawdę ciężko mi było schudnąć mimo stosowania diet efekt był zerowy. Dopiero jak zapisałam się na fitness to po miesiącu schudłam ponad 5 kg oczywiście nadal zdrowo się odżywiałam oraz brałam shake up suplement na szybsze spalanie tkanki tłuszczowej
Post autor: Maryś »
Niestety, ale przytyć jest bardzo prosto gorzej później z zrzuceniem zbędnych kilogramów. Wiem co mówię bo sama w zeszłym roku próbowałam zrzucić 10 kg i było naprawdę ciężko. Shape Up od grinday bardzo dobrze kojarzę w sumie to dzięki niemu udało mi się wrócić do poprzedniej wagi. Oczywiście dużo się ruszałam oraz zdrowa dieta to podstawa
Post autor: JakubPÓWI »
To jest już tak stary temat, ciągle odgrzewany, że ja nie mogę zrozumieć, że ludzie dalej szukają jakichś super metod na odchudzanie, że schudną 20 kg w ciągu miesiąca. No tak się nie da. Przede wszystkim trzeba patrzeć na swoje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne.
___
Hotel Białka Tatrzańska
___
Hotel Białka Tatrzańska
Post autor: łynka »
Bardzo polecam ze swojej strony sprawdzenie https://urokimilosne.wordpress.com/2019 ... sticum-pl/ znajdziecie tam najwięcej najbardziej wartościowych opinii na temat ezoteryki i uroków miłosnych. Myślę że będziecie zadowoleni z tego portalu. Naprawdę zapraszam, aby sprawdzić.