klejenie butów
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
klejenie butów
Post autor: pępuga »
Zrobiłam solidne porządki i okazało się, że mam kilka fajnych par butów, które niestety wymagają małych napraw, czy próbowalyście same kleić buty? Fajnie by było jakby się udało je uratować. _______________________________________________________________________________
Re: klejenie butów
Post autor: Zośka »
Może spróbuj kleju Tadam? Z tego co wiem, to nadaje się, do róznego rodzaju obuwia.pępuga pisze: ↑06 cze 2021, 18:31 Zrobiłam solidne porządki i okazało się, że mam kilka fajnych par butów, które niestety wymagają małych napraw, czy próbowalyście same kleić buty? Fajnie by było jakby się udało je uratować.
Post autor: pępuga »
gdzie ten klej można kupić?? próbowalam znaleźć gdzieś ale nigdzie nie mogę dorwaćZośka pisze: ↑27 cze 2021, 15:28Może spróbuj kleju Tadam? Z tego co wiem, to nadaje się, do róznego rodzaju obuwia.pępuga pisze: ↑06 cze 2021, 18:31 Zrobiłam solidne porządki i okazało się, że mam kilka fajnych par butów, które niestety wymagają małych napraw, czy próbowalyście same kleić buty? Fajnie by było jakby się udało je uratować.
Post autor: Zośka »
ja go upolowałam w sklepie budowlanym, ale wydaje mi się że raz go widziałam w biedronce, mozesz też popatrzeć w kioskachpępuga pisze: ↑27 cze 2021, 19:35gdzie ten klej można kupić?? próbowalam znaleźć gdzieś ale nigdzie nie mogę dorwaćZośka pisze: ↑27 cze 2021, 15:28Może spróbuj kleju Tadam? Z tego co wiem, to nadaje się, do róznego rodzaju obuwia.pępuga pisze: ↑06 cze 2021, 18:31 Zrobiłam solidne porządki i okazało się, że mam kilka fajnych par butów, które niestety wymagają małych napraw, czy próbowalyście same kleić buty? Fajnie by było jakby się udało je uratować.
- oetadam
Witam! Pępuga, domowej naprawy butów dokonasz łatwo przy pomocy kleju TADAM® To klej, którego głównym przeznaczeniem jest naprawa butów sportowych, jednak inne także pozwoli skleić. Jest on elastyczny i dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętka, podeszwy i warstwy zewnętrznej buta. Zachęcam Cię do sprawdzenia jego działania.pępuga pisze: ↑06 cze 2021, 18:31 Zrobiłam solidne porządki i okazało się, że mam kilka fajnych par butów, które niestety wymagają małych napraw, czy próbowalyście same kleić buty? Fajnie by było jakby się udało je uratować. _______________________________________________________________________________
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: miśkaaa »
A w jaki sposób najlepiej przygotować powierzchnie przed klejeniem? Wystarczy umyć, wysuszyć i można kleić? Czy lepiej odtłuścić czymś?oetadam pisze: ↑14 lip 2021, 10:07Witam! Pępuga, domowej naprawy butów dokonasz łatwo przy pomocy kleju TADAM® To klej, którego głównym przeznaczeniem jest naprawa butów sportowych, jednak inne także pozwoli skleić. Jest on elastyczny i dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętka, podeszwy i warstwy zewnętrznej buta. Zachęcam Cię do sprawdzenia jego działania.pępuga pisze: ↑06 cze 2021, 18:31 Zrobiłam solidne porządki i okazało się, że mam kilka fajnych par butów, które niestety wymagają małych napraw, czy próbowalyście same kleić buty? Fajnie by było jakby się udało je uratować. _______________________________________________________________________________
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- oetadam
Witam! Pępuga, klej TADAM® kupisz m.in. w: kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych, sklepach spożywczych i elektrycznych. Dostępny jest także w marketach.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- oetadam
Witam! Miśkaaa, przed klejeniem butów klejem należy pamiętać, aby części butów, które chcesz połączyć były: czyste, suche, bez tłuszczu i kurzu. Środek na bazie alkoholu będzie najlepszym rozwiązaniem do właściwego oczyszczenia butów.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- astres
Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Otóż mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę swojego cennego czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań https://www.twojeobuwie.pl/pol_m_Obuwie ... e-286.html
Post autor: róża »
Już wszyscy wszystko wiedzą. Klej tadam sobie świetnie radzi, sama korzystałam już kilka razy przy butach moich i dzieci i jestem zadowolona. Wolę naprawiać, jeśli się da, niz generować góry śmieci i co chwile kupować nowe buty.astres pisze: ↑02 sie 2021, 16:05 Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ?
Post autor: ałaskin »
a jak ten klej reagował u ciebie na wodę? np. chodząc po deszczu, jak już złapało poklejone miejsce i wyschło, to potem się nie rozklejało. ja nie mówię o jakimś broczeniu po kostki w wodzie, ot takie normalne warunki uzytkowe.róża pisze: ↑16 sie 2021, 1:48Już wszyscy wszystko wiedzą. Klej tadam sobie świetnie radzi, sama korzystałam już kilka razy przy butach moich i dzieci i jestem zadowolona. Wolę naprawiać, jeśli się da, niz generować góry śmieci i co chwile kupować nowe buty.astres pisze: ↑02 sie 2021, 16:05 Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ?