konto bankowe

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
pamela42572

konto bankowe

Post autor: pamela42572 »

Które będzie najlepsze jako pierwsze? Tutaj trochę poczytałem http://oszczedzpieniadze.pl/blog/gdzie- ... o-bankowe/ ale nie wiem na ile rzetelne są te informacje. Potwierdzicie ich słuszność? Znacie się na tym?
Za późno się cofać - świat istnieje tylko dzięki temu, że zawsze za późno się cofać.
Awatar użytkownika
puchinka

Re: konto bankowe

Post autor: puchinka »

Jak szukacie dobrego konta bankowego, przejrzyjcie sobie serwis https://www.kontomaniak.pl znajdziecie tam porównywarkę poszczególnych produktów finansowych, to szybki i wygodny sposób na znalezienie najlepszego dla siebie rozwiązania. Moim zdaniem warto szukać konta darmowego, teraz większość banków oferuje możliwość darmowego korzystania z rachunku osobistego.
Awatar użytkownika
CORAX

Post autor: CORAX »

Przydatny wątek bardzo zacząłeś. Liczę na dalszy jego rozwój.

Nie płaci za SEO sprawdź w BIG UWAGA !!!
Piekło to inni ludzie.
Awatar użytkownika
kasiunia

Post autor: kasiunia »

Nie wiele jest już osób, które nie miałyby konta bankowego, dotyczy to także ludzi młodych.Sun mojej siostry rozpoczyna naukę na uniwersytecie i będzie mieszkać od domu około 300 km.Załatwić trzeba wiele formalności w tym właśnie konto dla studenta .Udałam się do swojego banku i tam załatwiłam konto siostrzeńcowi.Konto w nest banku - to bardzo dobry wybór uważam.Ja się tam czuje bardzo dobrze a obsługa jest rewelacyjna.
Awatar użytkownika
opiekunnestbank

Post autor: opiekunnestbank »

Szanowna Pani, dziękuję za wspomnienie o ofercie Nest Konta w Nest Banku. To konto jest darmowym kontem bankowym. W jego ramach za 0 zł oferujemy: założenie i prowadzenie konta, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2500 wpłatomatów sieci Euronet, wydanie i używanie jednej karty płatniczej, wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku. Konto można otworzyć na kilka sposobów: przelewem (wystarczy wykonać przelew, a konto będzie aktywne nawet w 15 minut), poprzez kuriera (konto aktywne nawet w 5 dni, wystarczy podpisać dostarczoną umowę), w oddziale (wystarczy złożyć wniosek online, a następnie udać się do oddziału, aby podpisać umowę) lub w oddziale stacjonarnym banku.

Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.

Pozdrawiam,
Opiekun Klienta Nest Bank
nestbank.pl
Awatar użytkownika
Mastero

Post autor: Mastero »

Tutaj możecie zobaczyć konto alior opinie Korzystam z ich usług od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
Modnakobieta

Post autor: Modnakobieta »

Moim zdaniem, teraz konto warto mieć już z myślą o przyszłości i zastanowić się nas takim, które obsługuje też kryptowaluty. Z tego co się zorientowałam to tutaj https://bitbay.net/pl/konto-osobiste jest taka mozliwość. Na twoim miejscu brala bym to pod uwagę
ODPOWIEDZ