konto bankowe
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą. Sprawdź!
- pamela42572
konto bankowe
Post autor: pamela42572 »
Które będzie najlepsze jako pierwsze? Tutaj trochę poczytałem http://oszczedzpieniadze.pl/blog/gdzie- ... o-bankowe/ ale nie wiem na ile rzetelne są te informacje. Potwierdzicie ich słuszność? Znacie się na tym?
Za późno się cofać - świat istnieje tylko dzięki temu, że zawsze za późno się cofać.
- puchinka
Re: konto bankowe
Jak szukacie dobrego konta bankowego, przejrzyjcie sobie serwis https://www.kontomaniak.pl znajdziecie tam porównywarkę poszczególnych produktów finansowych, to szybki i wygodny sposób na znalezienie najlepszego dla siebie rozwiązania. Moim zdaniem warto szukać konta darmowego, teraz większość banków oferuje możliwość darmowego korzystania z rachunku osobistego.
- CORAX
Przydatny wątek bardzo zacząłeś. Liczę na dalszy jego rozwój.
Nie płaci za SEO sprawdź w BIG UWAGA !!!
Nie płaci za SEO sprawdź w BIG UWAGA !!!
Piekło to inni ludzie.
- kasiunia
Nie wiele jest już osób, które nie miałyby konta bankowego, dotyczy to także ludzi młodych.Sun mojej siostry rozpoczyna naukę na uniwersytecie i będzie mieszkać od domu około 300 km.Załatwić trzeba wiele formalności w tym właśnie konto dla studenta .Udałam się do swojego banku i tam załatwiłam konto siostrzeńcowi.Konto w nest banku - to bardzo dobry wybór uważam.Ja się tam czuje bardzo dobrze a obsługa jest rewelacyjna.
- opiekunnestbank
Post autor: opiekunnestbank »
Szanowna Pani, dziękuję za wspomnienie o ofercie Nest Konta w Nest Banku. To konto jest darmowym kontem bankowym. W jego ramach za 0 zł oferujemy: założenie i prowadzenie konta, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2500 wpłatomatów sieci Euronet, wydanie i używanie jednej karty płatniczej, wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku. Konto można otworzyć na kilka sposobów: przelewem (wystarczy wykonać przelew, a konto będzie aktywne nawet w 15 minut), poprzez kuriera (konto aktywne nawet w 5 dni, wystarczy podpisać dostarczoną umowę), w oddziale (wystarczy złożyć wniosek online, a następnie udać się do oddziału, aby podpisać umowę) lub w oddziale stacjonarnym banku.
Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Opiekun Klienta Nest Bank
nestbank.pl
Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Opiekun Klienta Nest Bank
nestbank.pl
- Modnakobieta
Post autor: Modnakobieta »
Moim zdaniem, teraz konto warto mieć już z myślą o przyszłości i zastanowić się nas takim, które obsługuje też kryptowaluty. Z tego co się zorientowałam to tutaj https://bitbay.net/pl/konto-osobiste jest taka mozliwość. Na twoim miejscu brala bym to pod uwagę